USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині є призовники, які не вміють читати

31 Березня 2011 15:41
У цьогорічних волинських призовників найбільш розповсюджені серцево-судинні захворювання, на другому місці – недуги органів травлення, на третьому – ортопедичні патології.
Про це розповіла голова військово-лікарської комісії Людмила Антонюк, – пише газета «Експрес».
Набувають поширення й відхилення у психіці. Якщо раніше, каже Антонюк, таких патологій було лише 5% з поміж загальної кількості патологій, то тепер 15%.
«Сюди входять як розлади особистості, так і розлади шкільних навичок, – каже голова ВЛК. – Серед призовників є й такі, що не вміють читати, не знають таблички множення».
Минулого року двох призовників із Камінь-Каширського району повернули зі збірного пункту, розповіла вона. «Вони не опанували навіть букваря!... Як же дирекція школи видала їм атестати? Якби вони потрапили до армії, то стали б посміховиськом!» – повідомила Людмила Антонюк.
Комісовують і тих, у кого виявили вірус гепатиту В і С.
Антонюк кже, що, починаючи з 2008 року, коли обстеження призовників на ВІЛ, СНІД, сифіліс та гепатит стало обов’язковим, щорічно виявляють 7-8 носіїв останньої в цьому переліку недуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вчитель Царук Показати IP 31 Березня 2011 19:31
...неграмотні призовники - це результат 20 років незалежності укр.держ. Слава освітянам! (в цьому, як ви розумієте, винуватий Табачніков...)
Vigilante Показати IP 1 Квітня 2011 02:16
Брехня. Просто косять пацани під дебілів, щоби в армію не забрали, а лікарі статистику пишуть.
Правда Показати IP 1 Квітня 2011 08:23
Це правда. Є такі. Бо батьки не привчали до навчання, бо так само не вчились і діти з відхиленням у розвитку. ЦЕ ПРАВДА!!!
завуч Показати IP 1 Квітня 2011 08:42
Держава, в якій молодь не хоче служити в армії - приречена.
Арсеній Показати IP 1 Квітня 2011 10:38
Так зараз розвелося недоумків. Це правда. Курити і пити навчився. А от читати, важко.
Правдоруб Показати IP 1 Квітня 2011 10:43
Шановні, часи вже змінились. Тепер бажаючих служити на бугато більше ніж місць в армії!! Адже молодь добре знає, що якщо відслужиш то тебе можуть взяти і міліцію і в СБУ і саме головне на ТАМОЖНЮ!!! От тоді і можна влаштувати безбідне життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus