USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «знесуть» ринок і збудують поліклініку

19 Листопада 2013 20:02
Прокуратура через суд відібрала у ковельського підприємця гектар землі, цільове призначення якої було під зведення поліклініки, - інформує «Під прицілом».
ПП «Крайт» протягом року не сплачувало орендної плати за гектар землі, яку Ковельська міська рада тимчасово передала підприємству для облаштування ринку та автостоянки. В результаті, Господарський суд Волинської області своїм рішенням зобов’язав ПП «Крайт» повернути міській раді землю та відшкодувати 3500 гривень заборгованості. Окрім цього, підприємство повинне було розчистити ділянку від будівельного сміття та бур’янів, яке там виявили під час перевірки.
Проте керівництво фірми не погодилося із рішенням суду і подало апеляцію про те, що Ковельський прокурор не мав законних підстав вимагати повернення землі.
Суд апеляцію не задовольнив, оскільки спірна ділянка у земельному кадастрі згідно містобудівних умов зареєстрована під будівництво поліклініки. Позаяк її підприємцеві надавали ще у 1999 році, коли ще не було відповідного закону, то Ковельська міськрада віддала її у тимчасову оренду. В результаті, гектар землі вирішено передати в оренду Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанню, на яке і покладено відповідальність за будівництво медзакладу. Таким чином, ПП «Крайт» найближчим часом зобов’язане демонтувати тимчасові споруди та підготувати територію для проведення будівельних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus