USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині зволікали з під'єднанням споживачів до тепломереж

1 Жовтня 2013 14:32
Волинські антимонопольники перевірили підприємство теплових мереж «Ковельтепло» і встановили факти порушення законодавства України. Про це повідомили у прес-службі установи.

Так, Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України перевірило підприємство «Ковельтепло» з метою встановлення відповідності діяльності підприємства вимогам законодавства про захист економічної конкуренції.

Згідно з результатами аналізу технічних умов, виданих підприємством на приєднання споживачів до інженерних мереж, територіальне відділення встановили факти порушення законодавства України.

Зокрема, підприємство теплових мереж «Ковельтепло» встановлювало у технічних умовах на приєднання до інженерних мереж централізованого теплопостачання термін дії технічних умов протягом 1 року всупереч вимогам статті 30 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», якою встановлено термін та час будівництва. Зазначені дії містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на вищезазначених ринках відповідно та могли призвести до ущемлення інтересів споживачів.

Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації підприємству щодо здійснення заходів, спрямованих на припинення порушення конкуренційного законодавства, шляхом приведення технічних умов у відповідність до законодавства України.

Про результати розгляду рекомендацій підприємство повинне повідомити територіальне відділення у 30-денний термін з дня їх отримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus