USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Націоналісти у Береговому зняли угорський прапор із міськради

13 Листопада 2017 20:25
Голова МЗС Угорщини Петер Сійярто зажадав від української влади відреагувати на інцидент, який стався вчора, 12 листопада, в закарпатському місті Берегово, коли під час маршу з нагоди створення Карпатської Січі націоналісти зняли прапор Угорщини з міськради Берегова.

Про це пише Мукачево.net.


На прес-конфереції в Брюсселі у понеділок, 13 листопада угорський дипломат заявив, що в європейських країнах подібні дії є неприпустимими, а відтак ті, хто зняв прапор Угорщини з будівлі міськради Берегова, мають бути негайно затримані й покарані.

Сійярто також зауважив, що він звернувся також до українського посла в Будапешті з приводу цього інциденту.

Вчора, 12 листопада в Берегові пройшов марш з нагоди річниці створення Карпатської Січі, парамілітарної організації часів Карпатської України.

У ході маршу її учасники мітингували в тому числі під стінами міської ради Берегова, де окремі учасники вудкою зняли з будівлі прапор Угорщини, який там висить традиційно поруч з прапорами України, ЄС та міста Берегова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Листопада 2017 20:54
Руйнувати пам'ятки культури,перейменовувати міста та вулиці, ходити смолоскипною ходою.. А що ще нацики вміють?
Теремно Показати IP 13 Листопада 2017 21:11
Над українським містом не має майоріти угорський прапор. Сепаратисти мають бути покарані. І це не справа Угорщини. Ми пам'ятаємо їх звіряче обличчя в роки Другої світової війни і як вони ролзправилися із героями Карпатської Січі.
Олександр Показати IP 14 Листопада 2017 08:02
Річ не в нациках, а річ в керівництві держави, яка допускає вивішення прапорів іноземної держави на своїх державних установах, ми по історії знаємо що може бути за цим, які наслідки, бо по ходу нац меншини то і є українській народ в Україні, а ці кляті керівники скоро ще й суботу зроблять державним святом
Андрій Показати IP 14 Листопада 2017 08:31
Дано пора! Та ще й радикальніше!
Богдан Показати IP 14 Листопада 2017 08:31
Якого дідька в українському місті на будівлі міської ради висів угорський прапор?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus