USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Навчання: рятувальники гасили пожежу в лікарні на Волині. ФОТО.ВІДЕО

25 Липня 2013 13:19
Рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у центральній районній лікарні, - йдеться на сайті ДСНС в обалсті.
24 липня працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 провели тактико-спеціальні у поліклініці Камінь-Каширської центральної районної лікарні, що на вулиці Шевченка, 43. Пожежу виявив персонал, який організував оповіщення та евакуацію людей до прибуття рятувальних підрозділів.
На навчаннях відпрацювали дії персоналу лікарні та рятувальників на випадок виникнення пожежі.

За тактичним задумом внаслідок короткого замкнення електромережі в приміщенні рентгенкабінету на першому поверсі виникла пожежа з можливим розповсюдженням полум’я на значну площу.

Рятувальники провели розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснили оперативне розгортання із прокладенням магістральних ліній. У складі двох ланок газодимозахисної служби вогнеборці провели розвідку та евакуацію потерпілих для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко та злагоджено.

До гасіння умовної пожежі залучено 2 автомобілі та 14 чоловік особового складу.

Результати навчань обговорювались з керівництвом ЦРЛ та персоналом, рятувальники додатково розповіли алгоритм дій на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громадянин Показати IP 26 Липня 2013 07:22
Часом складається враження, що в нашій державі одна ДСНС тільки і серйозно працює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus