USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німецькі фахівці пообіцяли комунальну техніку для волинського міста

20 Серпня 2013 10:49
Чергова гуманітарна допомога для потреб Володимир-Волинської громади надійшла 19 серпня від благодійного фонду «Допомога Україні. Брайдшайд», інформують у прес-службі міськради.
Із представниками фонду зустрівся міський голова Петро Саганюк. Троє німецьких фахівців протягом двох годин відремонтували рентгенапарат у центральній районній лікарні, який не працював півроку, оглянули інші рентгенапарати в УРЛ і визначили, що ті потребують нових датчиків.
Гості побували також на комунальному підприємстві «Полігон», де ознайомилися із технікою, що є в наявності і були вражені тим, що уся вона практично готова до зими. У планах німецьких благодійників - допомога Володимир-Волинським комунальникам технікою для ремонту міських доріг.
У понеділок, 19 серпня, на Спаса, німецькі друзі відвідали Свято-Юріївську церкву і собор Різдва Христового, де подивувалися великій кількості прихожан, тому числі дітей та молоді, які принесли Господні дари, щоб освятити їх в храмах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 21 Серпня 2013 03:25
Ура!!! тепер треба ще кілька німців, що показали як треба працювати!!!! бо наші комунальні служби, зокрема ЖЕКівці, потребують реформування. вчора нарешті вирішили проблему зі світлом у під їзді та біля нього, і те завдяки сайтові "ЖКГ-контроль". там працюють активісти, вам треба вказати місто і проблему, а вони вже самостійно відправляють у верхи. все безкоштовно. сайт Всеукраїнський. Успіху!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus