USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Одностороннього припинення вогню вже не буде, - Порошенко

6 Липня 2014 12:56
Президент України Петро Порошенко наголосив, що одностороннього припинення вогню на Донбасі вже не буде. Про це сьогодні сказав на брифінгу речник Інфоримаційного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє УНН.

"Президент України наголосив, що одностороннього припинення вогню вже не буде. Воно може відбутися тільки за умов беззаперечної здачі зброї бойовиками, звільнення полонених та заручників. А також відновлення контролю на українсько-російському кордоні за участю міжнародних спостерігачів ОБСЄ", - сказав речник РНБО.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що готовий повернутися до режиму припинення вогню, як тільки буде підтвердження про його дотримання у двосторонньому форматі, а також за умов звільнення всіх заручників і встановлення контролю над кордоном при моніторингу ОБСЄ. Як відомо, Антитерористична операція в Луганській і Донецькій областях проти бойовиків проводиться з 15 квітня. 1 липня сили АТО відновили наступ на Сході країни після 10-денного перемир'я, оголошеного раніше президентом.

Зазначимо, за минулу добу підрозділи АТО звільнили від бойовиків 4 міста Донецької області: Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку.

Над будівлями міскрад піднято державний прапор України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДЕО ПІДНЯТТЯ ПРАПОРА УКРАЇНИ НАД СЛОВ'ЯНСЬКОМ ТА КРАМАТОРСЬКОМ

Українські військові взяли під контроль міські виконавчі комітети, міські відділи МВС та СБУ, а також районний військовий комісаріат у місті Краматорськ.

Як повідомляє «ВВС – Україна», Порошенко назвав звільнення Слов'янська «початком перелому».

Згідно з повідомленням, Президент України Петро Порошенко назвав звільнення Слов’янська від бойовиків "знаковою подією у боротьбі за відновлення територіальної цілісності держави".

Водночас він визнав, що про повну перемогу поки що не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Володька Показати IP 6 Липня 2014 13:12
ВЖЕ НЕ шановний президент: 1) ДЕ ОБІЦЯНЕ ЗАВЕРШЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ КОМПАНІЇ за 1 тиждень? 2) ДЕ ЗАРОБІТНА ПЛАТА УЧАСНИКАМ АТО В 1000 грн в день боїв??? 3) ЯК ДАЛИ УГРУПОВАННЮ ПРОЇХАТИ ПОНАД 100 км і вїхати в фактично мирний донецьк???? 4) ЧОМУ ВЛАДА БЕЗДІЄ ЗАРАЗ ДАЮЧИ ОКОПАТИСЬ ТА ОБЛАШТУВАТИСЬ В ДОНЕЦЬКУ ТА ЛУГАНСЬКУ СЕПАРАТИСТАМ??? ПРЕЗИДЕНТ ТИ РАХУЄШ ВСІХ ЗА ЛОХІВ??? ПОВТОРИШ ДОЛЮ ВІТІ 2-ГОГО....
Лучанин до Володька Показати IP 6 Липня 2014 13:47
збирай майдан і добий країну в щент
Володька до Лучанин Показати IP 6 Липня 2014 14:49
ТАК ЗА ЩО І ЗАРАЗ ГИНУТЬ ЛЮДИ?????? ДЛЯ ЧОГО ЦЕ ВСЕ БУЛО ЯКЩО БРЕХНЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ???
Дмитро до Володька Показати IP 6 Липня 2014 15:02
так це я хотів і у Вас спитати? що добились майданом?
Володька до Дмитро Показати IP 6 Липня 2014 21:33
я там не був....
Стратег диванний Показати IP 6 Липня 2014 13:44
Коридор на вихід банди терористів Гіркіна з Луганська до Донецька організовували інопланетяни !!!
Анонім до Стратег диванний Показати IP 6 Липня 2014 20:13
Ну ладно CNN считает, что Славянск находится в Крыму. Но ты даже не знаешь того, что Стрелков 85 дней удерживал Славянск, а не Луганск.
Серж до Анонім Показати IP 7 Липня 2014 15:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus