USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Охоронці нічного клубу загасили пожежу до приїзду рятувальників

29 Листопада 2016 14:42
Охоронці нічного клубу у Луцьку загасили пожежу, яка трапилася у сусідньому будинку. Чоловіки не стали чекати, доки приїдуть пожежні. Про це написав на своїй сторінці в мережі власник нічного клубу Opera Роман Хорзов.

"Сьогодні хочу подякувати за активну громадську позицію та сміливість нашим працівникам НК "ОПЕРА": начальнику охорони Андрію Макарчуку (за сумісництвом іменинник) та інженеру комплексу Петру Лукавому (за сумісництвом кращий вчитель фізики в Украіні 2016 р).

Вночі з 26 на 27 листопада під час робочої зміни в комплексі хлопці помітили пожежу в квартирі на 4-му поверсі в будинку навпроти.

Викликавши пожежну, вони не стали гаяти часу, взяли вогнегасники і в компанії інших охоронців та небайдужих гостей комплексу побігли рятувати життя людей.

В результаті їх оперативних дій в квартирі вдалося загасити вже потужну пожежу та врятувати 4-х осіб: чоловіка з жінкою, їхню дочку та старшу жінку, які в цей час спали...

Пожежники по приїзду вже зафіксували, що загоряння ліквідовано, а сталося воно через залишену на підвіконні свічку", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus