USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пройшла курс променевої терапії: лучанка, мама двох дітей, потребує коштів на лікування

15 Липня 2020 08:00
Лучанка, мама двох маленьких діток, Ірина Харькова потребує допомоги. Вона вже два роки бореться зі страшною недугою, медики діагностували у жінки рак.

Про це повідомила подруга Анна Дудчик, пише Район.in.ua.

Ситуація невтішна, в Ірини діагностували пухлини в області хребта та ураження головного мозку.

19 червня Ірина пройшла курс променевої терапії в Києві. Вартість курсу коливається від 50 тисяч гривень, наразі родина вичерпала усі запаси та немає коштів.

«Тому дуже вас усіх прошу про фінансову підтримку у цей важкий для неї час. Будь ласка, не будьте байдужими, я розумію що зараз не найкращий час, але хвороба не вибирає. Тому хто скільки зможе, для неї на лікування зараз важлива кожна гривня. Дуже прошу також молитовної підтримки для Ірини», – йдеться в дописі.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, жінка повернулася в Луцьк після курсу променевої терапії. В інституті нейрохірургії Ірині планують зробити операцію – забрати пухлину. Але наразі результати аналізу крові цього не дозволяють. Жінку чекатиме наступний курс променевої терапії.

Банк Аваль: 4149 5001 4223 2381 – Харькова Ірина
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus