USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онкохворих діток у Луцьку вчитимуть робити мультики

24 Вересня 2013 14:30
Дітей, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному центрі обласної дитячої лікарні, вчитимуть робити мультфільми.

Керівник відділу організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП Валерія Лесюк розповідає, що вона з колегами навідуються до діток ледь не щотижня.

«Майже три роки ми допомагаємо центру. Спілкуємось, граємось з дітьми, розмовляємо з батьками. Надаємо адресну допомогу, при потребі допомагаємо відділенню. Їм дуже потрібна наша підтримка», - зазначає Лесюк.

Один з реалізованих проектів – «Коробка хоробрості».

«Там є коробка, в якій лежать невеликі нові іграшки. Дитина після болючих пункцій, чи інших процедур, витягає з тієї коробки будь-яку іграшку. Це допомагає їм трошки відволіктися», - розповідає Валерія Лесюк.

Ще один проект, який хочуть розпочати, називається «Мульттерапія». Фахівці разом із дітками робитимуть мультфільми. Щоправда, він лише на початковому етапі, зауважує Валерія Лесюк. Але план, як можна реалізувати таку ініціативу, уже є, тож ближчим часом вони сподіваються втілити проект у життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus