USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освітні заклади Волині орендують під що завгодно і з порушеннями

12 Листопада 2013 15:11
Прокуратурою Маневицького району проведено перевірку додержання відділом освіти Маневицької РДА вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
Перевіркою виявлено порушення при передачі окремих приміщень загальноосвітніх шкіл району в оренду, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.
Так, всупереч вимогам Закону України «Про освіту», між відділом освіти Маневицької райдержадміністрації та фізичною особою - підприємцем укладено договір оренди частини приміщення діючої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Прилісне площею 17, метра квадратних для надання перукарських послуг.
Таким чином, частина приміщення навчального закладу використовується для діяльності, не пов'язаної з навчально-виховним процесом.
Крім цього, факти незаконної передачі в оренду частини приміщення закладу освіти мали місце у загальноосвітній школі І-ІІ степенів села Бережниця та у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня селища міського типу Маневичі №2 – гімназія ім. А.П.Бринського.
Задля усунення виявлених порушень прокурор району вніс подання начальнику відділу освіти Маневицької РДА, яке задовольнили.
Наразі відділом освіти розпочато процедуру розірвання договорів оренди приміщень загальноосвітніх шкіл, які використовувалися для діяльності, не пов’язаної з навчально-виховним процесом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus