USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під час огляду машини у лучанина вилучили 4 кілограми бурштину

22 Січня 2016 11:07
Під час огляду правоохоронцями в одному з припаркованих автомобілів вилучили 5 частин каміння бурштину вагою приблизно 4 кілограми, які мешканець Луцька намагався незаконно збути.

Так, прокуратура Волинської області спільно із управлінням СБУ та головним управлінням Національної поліції в області припинила факт незаконного збуту бурштину на території області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час досудового розслідування УСБУ в області одного з кримінальних проваджень за фактом незаконного поводження з бурштином слідчі вчора оглянули місцевості поблизу кафе "Магніт", що на вулиці Стрілецькій, 4 в Луцьку.

Під час огляду в одному з припаркованих неподалік автомобілів вилучили 5 частин каміння бурштину вагою приблизно 4 кілограми, які мешканець Луцька намагався незаконно збути.

Згідно з результатами огляду бурштин вилучили, вирішуються питання про його арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Григорій Іванович Показати IP 22 Січня 2016 12:07
"Під час огляду в одному з припаркованих неподалік автомобілів вилучили 5 частин каміння бурштину вагою приблизно 4 кілограми, які мешканець Луцька намагався незаконно збути". - цікаво , він що так знахабнівґ, що бурштин в автомобілі на загальний огляд виклав? Чи можливо це виявили під час санкціонованого обшуку автомобіля? А чи поліціянти порушуючи закон "слідчі вчора оглянули місцевості поблизу кафе "Магніт" без ніяких постанов. Кого притягувати до відповідальності?...
оксана Показати IP 22 Січня 2016 13:53
Якщо поліція запідозрила чи бачить правопорушення то нафіг ця заморочка санкціонований обшук. Молодці діють одразу та по гарячих слідах
Іван Показати IP 22 Січня 2016 15:45
А хто ж купляв цікаво? Якшо зловити продавця то де покупець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus