USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Підполковник», якого накрили у Луцьку, влаштував з дружиною пожежу

21 Липня 2017 11:30
«Батл» між підприємцем-торговцем сурогатним алкоголем та правоохоронцями на луцькому ринку сьогодні, 21 липня, дійшов апогею.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради у Фейсбуці.

Нагадаємо, 19 липня, продавців в одному з контейнерів на території Центрального ринку муніципали взяли на контрольній закупці сурогату. ФОТО. В той момент з автомобіля викочували діжки з сурогатом та спиртом в той же контейнер. Насправді підприємливий громадянин, який представлявся підполковником міліції у відставці, торгував посудом, а приторговував «сурогатом».

З того дня муніципальна поліція з ГО «Варта Порядку» забезпечували охорону 543-ого контейнера, у якому був спитр та сурогат. Жодна інша структура, в компетенції якої вилучити і накрити точку за три дні не вжила жодних заходів, - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 21 липня, о 10.00 правопорушник Романюк Олександр Іванович проник в контейнер, і закрившись в ньому, став виливати всі рідини, що там були. При цьому його дружина взялася поливати спирт, що витікав з контейнера, «Білизною» - щоб перекрити випаровування. Речовини почали горіти, тому довелося викликати пожежників.

Екс правохоронець-пенсіонер вибіг з контейнера і став хуліганити. «Варта Порядку» затримала порушника проте правоохоронці його за 15 хв відпустили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 21 Липня 2017 13:37
А де відповідні структури? де ВЛАДА? А ще повзем у ЄВРОПУ. Напевно НЕДОПОВЗЕМ.
Пенсіонер Показати IP 21 Липня 2017 13:52
Криша добротна.
ОЛЕГ Показати IP 21 Липня 2017 16:01
му*ор му*ору око не виклює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus