USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Пільги на проїзд у транспорті з 1 січня замінять компенсаціями

20 Липня 2015 15:45
Пільги за проїзд у транспорті будуть збережені, але у вигляді грошової компенсації.

Про це під час колегії Міністерства соціальної політики заявив міністр Павло Розенко, - повідомляє Укрінформ.

«Право безкоштовного проїзду для пільговиків буде збережено, але це буде зроблено у вигляді грошової компенсації», - зазначив Розенко.

З його слів, механізм наданням пільг міністерство зараз опрацьовує спільно з Міністерством інфраструктури. Розенко вважає, що це дасть можливість відійти від корупційної моделі взаєморозрахунку державного бюджету з надавачем послуг.

Міністр додав, що така система пільг запрацює з 1 січня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
аяяй Показати IP 20 Липня 2015 15:52
нарешті дочекалися
Андрій до аяяй Показати IP 20 Липня 2015 22:53
" нарешті дочекалися" ------------------ "Благодаті" від ПОПоцаря та бояр? Ті шоколадні злодії на "субсидії" не можуть знати кошти.. Зауваж, що НЕ індексація (якої не було з початку 2014 року), НЕ підвищення прожиткового рівня, а банальна подачка: 20 грн в місяць.. Далеко "заїдеш"? Дуже хотів би щоб цьой апцючок роЖенко за цю "підачку" їздив на роботу, а НЕ на службовому авто. Ащо намалюють гривні "під цей процес" - не сумніваюсь. (сьогодні $=25 грн) Тим хто радується черговій брехні від ПОПулістів, просто задумайтесь, пенсія ближче чим вам видається, а вам здається що ви в Бога застраховані? (спробуйте прожити на тис. грн, а мінімалка : 944 грн.) Машинми збивають людей кожен день.. і не тільки.
Андрій до Андрій Показати IP 20 Липня 2015 23:32
Мені просто цікаво КУДИ подіне ті пільги ПОПа, які разом з медальками роздає? Кількість інвалідів-пільговиків зросає в десятки разів! А "роЖенко" їм пенсію не збільшить, навіть якби хотів. - немає права ... Менше хотів би вірити цьому піарному на ТВ .. Відмінити пільговий проїзд можна, але для цього потрібена як мінімум ПРАЦЮЮЧА економіка, а не ПАДАЮЧА гривня. Заберіть ще бабки проїзд на "дачу", де вирошує мішок картоплі для прожиття - САМЕ по причині мізерної "роЖенкової пенсії"
Анонім Показати IP 20 Липня 2015 16:43
А раніше вони не можуть. Треба думати півроку
Андрій до Анонім Показати IP 21 Липня 2015 22:58
Шлунками інакше думати не вміють, а іншої "думалки" в них просто немає.
ххх Показати IP 20 Липня 2015 16:52
чому ви тішитесь? знову машинку включать і будуть гроші малювати. Це треба дати всім і тим хто в Луцьку катається,бо вдома надоїло і тим хто того тролейбуса бачить тільки по чорно-білому телевізорі десь в глухоманську.
просто лучанин Показати IP 20 Липня 2015 18:43
Молодець
Андрій до просто лучанин Показати IP 20 Липня 2015 23:11
А "по- Польськи"..? Цікаво наблюдати кількості та "креативу" лохтората "ВОДИНТУР".. ґґґґґґґґґґґґґґґґґґґґґґґґ: вже купили 2 Апача, платять по тисячі в день (хоч і в 3 рази знеціненій) бійцям АТО, та "кормлять " поранених в Дніпрі на 9 грн. 56 копійок на добу.. .litsa.com.ua/show/a/24365
Волинянин Показати IP 20 Липня 2015 19:11
Наш уряд багато чого обіцяє, але мало що робить. Як запрацює це - то повірю, а поки це балачки , популізм перед місцевими виборами ! Вже чули ,що корупцію поборемо,якщо ні то очолимо її...знімемо депутатську недоторканість.і т. д. Як москалі кажуть: цыплят по осени считают . А осінь вже на порозі ... тільки нема чого рахувати !
Пенсіонерка Показати IP 20 Липня 2015 20:46
Ой, Боженько! Та вони ж обдурят!! Кинуть найцять гривень і не зможу я більше кататися на тролєбусі до свахи кожен день погомоніти...
.... Показати IP 21 Липня 2015 02:03
Нарешті в тролейбусах поменшає їдучих не зрозуміло куди злющих пенсіонерів! Не буде смердіти не ясно чим, побільшає молоді в тролейбусах!!!
Андрій до .... Показати IP 21 Липня 2015 18:49
Невже гадаєш школоті пільговий проїзд залишиться? в "школоти" й мрії "бляндіністо-школотні".. (Вас не вчать думати власною головою? Гаджетт: "думати" дається тільки від "виробника", а перепрошивка ніколи НЕ допомагала.. Здатність "думати" або Є, або її НЕМА! Вчіться, та поки їздіть в школу з пільгами, разом з пенсіонерами. (В "совку" школота платила ПОВНІСТЮ!) Пільги треба заробити, а краще - "грошовий еквівалент"!
Я Показати IP 21 Липня 2015 10:28
А як же прийняті раніше Закони. Закон не може змінюватися в сторону погіршення благ для людини. Хоча у нашому суспільстві, яке важко назвати державою, все може бути. Законами не обмежено кількість поїздок.
Анна Показати IP 21 Липня 2015 13:11
Треба по-різному відноситись до пенсіонерів тут категорія працюючі пенсіонери з них зняти безкоштовний проїзд.
Андрій до Анна Показати IP 21 Липня 2015 18:30
В мене є до вас одне лиш запитання: "ЧОМУ пенсіонери після виходу на пенсію продовжують їздити на роботу, а не витрачають її на мандрівки во світу(як роблять у всьому світі) ???" --------- Як-що "здужаєте" відповісти на питання, а не просто поставити мінус - з "кого зняти безкоштовний проїзд" - саме відпаде...! До речі і ПОПа "прозрєл" : "Скоро вартість внутрішніх авіаліній перевершить по ціні космічний туризм"... Префразуючи це "прозріння" (а воно було ще за "янука"): "Скоро вартість проїзду в громадському транспорті перевершить розмір пенсій в Україні" (Де індексація, ЗіН?)
ігор Показати IP 20 Вересня 2015 18:50
Нарешті в маршрутці можна буде проїхати спокійно. Ці пільговики їздять \треба не треба\ зранку до ночі . То там хліб на 10 коп. дешевше . То подивитись які ціни на базарі.То купити газету. А люди які їдуть на роботу не можуть залізти в маршрутку - бо пів маршрутки пільговиків. Коли пільговий проїзд був з 10 до 16год. - то можна було спокійно їхати на роботу.Якщо порахувати то пільговики прокатують на маршрутках по пів пенсії \ як-би вони платили\ А так перш ніж поїхати подивитись де що дешевше , або проїхати на халяву пів зупинки - вони сім раз подумають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus