USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Почаївську ікону Божої Матері завтра привезуть до Луцька

20 Жовтня 2013 11:22
Образ чудотворної Почаївської ікони Божої Матері прибуде до Свято-Покровського кафедрального храму Луцька завтра, 21 жовтня.
З благословення предстоятеля УПЦ митрополита Київського і всієї України Володимира 22-23 жовтня в Луцьку пройдуть торжества з нагоди дня Всіх святих землі Волинської, приурочені також до відзначення 1025-річччя Хрещення Київської Русі. Про це повідомляє «Волинська правда».
Планується також перебування в обласному центрі найбільшої святині історичної Волині – чудотворної Почаївської ікони Божої Матері. Образ прибуде до Свято-Покровського кафедрального храму Луцька в понеділок, о 17-й годині, - йдеться у повідомленні.

У вівторок о 16-й годині розпочнеться хресний хід від Свято-Покровського кафедрального храму до храму Всіх святих землі Волинської. В ході процесії вулицями міста пронесуть Почаївську ікону Божої Матері. Цей образ постійно перебуватиме у тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської, і згодом стане головною святинею оновленого собору, який нині зводиться.

У сам день волинських святих, 23 жовтня, у тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської відбудеться урочиста літургія. Початок богослужіння о 9-й годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus