USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поляки подарували волинянам пожежний автомобіль

12 Грудня 2017 08:00
Іваничівська селищна рада і гміна Консковоля Республіки Польща уклали договір про співпрацю, першими плодами якої став подарунок іваничівцям пожежний автомобіль, повідомляє БУГ.

Пожежний автомобіль перетнув кордон України і запаркувався в гаражі 18-ої пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України селища Іваничі.

Як повідомив начальник частини Олександр Хом’як, автомобіль пройшов розмитнення, воно було безкоштовним.

Працівники ознайомилися з технікою і залишилися задоволеними подарунком, відзначивши, що з таким автомобілем ефективність роботи при гасінні пожежі буде значно вищою.

– Зараз ми відправили документи в Київ на постановку автмобіля на військовий облік, так як пожежна частина воєнізована. Машина буде на українських військових номерах.

Попередньо ми домовлялися, що до кінця грудня наші польські партнери приїдуть в Іваничі і на зустрічі з працівниками 18-ої пожежної рятувальної частини урочисто передадуть цей автомобіль новим власникам на українській стороні, – повідомив заступник селищного голови Микола Пасевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 12 Грудня 2017 08:43
Списали в себе і подарували, оплески!!!!!Ось так і живем!!!!!!
Йолоп Показати IP 12 Грудня 2017 10:25
Тепер 2 кобили туди запрягти і совати по Східних Кресах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus