USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція відпустила волинського бійця АТО, який п'яним скоїв ДТП, - ЗМІ

19 Липня 2016 12:44
Поліція відпустила водія, який у стані алкогольного сп'яніння наїхав на людину і втік з місця пригоди, - повідомляє Волиньпост.

Нагадаємо, вчора, 18 липня, близько 23:00 години у центрі Ковеля колишній АТОшник на переході наїхав на людину і втік з місця пригоди.

Очевидці наздогнали авто у дворах.

Поки чекали поліцейських, на допомогу водієві прийшов його товариш - теж учасник АТО (і теж у стані алкогольного сп'яніння) і його дружина. Вони поводились агресивно, використовували нецензурну лексику, погрожували.
Поліцейські, які приїхали на місце пригоди, з'ясовували обставини ДТП. І зрештою відпустили АТОшників.

Медики доправили постраждалого у ДТП в лікарню з травмами ніг. Його прооперували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волинянин Показати IP 19 Липня 2016 13:05
Аватари рулять а подібні ним підтанцьовують!!! Слава "новій" поліції
Лучанин до Волинянин Показати IP 19 Липня 2016 16:21
І де тут НОВА поліція? Тачка пріус, і все," СЛАВА НАВІЙ ПАЛІЦІЇЇЇ" а би шо сказанути..
Ковельчанин Показати IP 19 Липня 2016 13:30
Скільки це буде тривати, чому їх не заарештують
владимир Показати IP 19 Липня 2016 13:38
Оце ПЕРЕМОГА так ПЕРЕМОГА
Дмитро Показати IP 19 Липня 2016 13:54
Стаття 36. Вимога залишити місце і обмеження доступу на визначену територію А головне як заголовок звучить, поліція відпустила...журналюги, а , що повинна була його застрелити, чи що, все зафіксували, відібрали пояснення і звісно відпустили... а щодо унікума з камерою то рекомендую почитати ст.31 ЗУ "Про поліцію" 1. Поліцейський уповноважений вимагати від особи (осіб) залишити визначене місце на певний строк або заборонити чи обмежити особам доступ до визначеної території або об’єктів, якщо це необхідно для забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони життя і здоров’я людей, для збереження та фіксації слідів правопорушення. 2. Поліцейський може обмежувати або забороняти рух транспорту і пішоходів на окремих ділянках вулиць і автомобільних доріг у разі затримання осіб відповідно до закону, під час аварій, інших надзвичайних ситуацій, якщо це необхідно для забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони життя і здоров’я людей.
123 Показати IP 19 Липня 2016 13:56
А у нас атошникам все можно, бухать за рулём, материть полицию и т д. Петька шоколадный заяц им индульгенцию выдал!
А до 123 Показати IP 19 Липня 2016 14:39
А нормальні адекватні люди, які воювали в АТО, такого собі не дозволяють. А аватари, які бухали тут, поки їх не мобілізували, бухали там, поки їх не демобілізували і тепер знов бухають тут - це ур*ди, моральні і фізичні. Ще й бус пообклеював емблемами, щоб здалеку було видно, що д*біл їде. Шкода, що був вечір і емблеми не підсвічувались, може той пішохід пропустив би прид*рка.
Знай своїх героїв Показати IP 19 Липня 2016 21:44
Герой дня http://www.volynnews.com/news/society/volynskomu-kiborhu-iakyy-otrymav-vazhki-obmorozhennia-zbyraiut-koshty-n/
Анонім Показати IP 20 Липня 2016 09:01
А автору відео таки треба було б за його хамську поведінку дати пару гривень штрафу чи громадські роботи. Не захищаю атошників, але автор - нахабна особина - вів би так себе в Польші чи Білорусі - сидів би в буцегарні пару діб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus