USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер один із «батьків Рунету»

9 Липня 2017 11:44
У Москві помер російський медіаменеджер і блогер Антон Носик.

Про це повідомив сьогодні, 9 липня, власник «Ведомостей» Дем'ян Кудрявцев, інформацію підтвердили «Ехо Москви» знайомі Носика. Носику був 51 рік, передає Медуза.

Як повідомляється, причиною смерті став серцевий напад. Кудрявцев додав, що про час похорону буде повідомлено окремо.

За інформацією Іллі Варламова, Носик помер близько другої години ночі 9 липня.

Антон Носик - стартап-менеджер, російський журналіст, громадський діяч і популярний блогер. Іноді його називають одним із "батьків Рунету".

Антон Носик народився в Москві в 1966 році у родині письменника Бориса Носика та філолога Вікторії Мочалової. Його батько в 2011 році був обраний почесним членом Російської академії мистецтв. Вітчим Антона - художник Ілля Кабаков. У 1990 році Носик емігрував до Ізраїлю, де почав свою журналістську діяльність. Як журналіст він придбав широку популярність в Ізраїлі завдяки своїм газетним матеріалам - спочатку на економічні теми, а потім - на теми інтернету і комп'ютерів. У 1997 році повернувся в Росію.

Носик був членом Російського єврейського конгресу. Він активно займався громадською діяльністю.

Носик - один із тих, хто стояв біля витоків російського сегмента інтернету, він створив перший в Рунеті блог «Вечірній Інтернет». Був редактором найбільших новинних інтернет-видань РФ Vesti.ru, Lenta.ru, Gazeta.ru і NEWSru.com. До березня 2011 року обіймав посаду головного редактора сайту Bfm.ru. Із середини жовтня 2009 року обійняв посаду заступника генерального директора компанії "Об'єднані медіа" і, за сумісництвом, посаду шеф-редактора Bfm.ru. З 16 листопада 2011 року по 29 листопада 2012 Антон Носик був медіадиректором SUP Media, якій належить сервіс LiveJournal.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus