USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко підписав закон про люстрацію

9 Жовтня 2014 15:42
Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про очищення влади", прийнятий Верховною Радою 16 вересня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

"Закон визначає правові та організаційні засади проведення перевірки державних службовців та прирівняних до них осіб, посадових осіб органів місцевого самоврядування «з метою відновлення довіри до влади та створення умов для побудови нової системи органів влади у відповідності до європейських стандартів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рішення підписати закон про люстрацію Порошенко прийняв ще 3 жовтня.

Як відомо, раніше нердепи українського парламенту з третьої спроби прийняли закон про люстрацію. Документ підписав спікер ВР Олександр Турчинов і відправив на підпис Порошенку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
волиняни Показати IP 9 Жовтня 2014 15:49
І що? Як зміниться життя простих громадян України? Треба ВИМАГАТИ виконання.
453 до волиняни Показати IP 9 Жовтня 2014 22:33
Люстрацію Бондарю і його шакалу Прусу! Накрали і ще лізуть до корита на Мартиняка грошах!
виборець Показати IP 9 Жовтня 2014 15:55
Про які європейські стандарти іде мова коли закон прийняли під неймовірним тиском , не оприлюднювали двадцять днів і Турчинов як хотів так його редагував, а себе як комсомольського діяча покрив . Ніколи в цій державі не буде демократії якщо прийматимуться такі закони і у такий спосіб . Кинули народу кісточку під вибори і думають що вони на це купляться . А місце в списках за 6 мільйонів доларів як продавали так і продають. Коли ж і хто їх люструватиме ?
Анонім до виборець Показати IP 9 Жовтня 2014 16:03
Відчувається, що ви із тих, кого треба люструвати - так розхвилювалися ...
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 09:32
Т. н. закон о люстрации очевидным образом делит людей на сорта по политическим признакам — наделяет привилегиями одну группу лиц и в то же время накладывает ограничения на другую. Хотя Конституция прямо запрещает ограничивать или повышать людей в правах на основании любых признаков! Люстрация — это создание на Украине прецедента внесудебных расправ. Люстрация — это упразднение презумпции невиновности для определенной категории граждан. http://www.2000.ua/v-nomere/forum/vlast/kogda-nibud-lyustriruyut-geroev-maidana.htm
сир Показати IP 9 Жовтня 2014 15:58
тільки чомусь, коли потрібно було голосувати за відкриті партійні списки у виборах він промовчав. Набрав у партію купу регіоналів та мажиків, які нічого окрім транжирення коштів робити не уміють
Анонім до сир Показати IP 9 Жовтня 2014 20:51
Выражайся правильно. Набрал в свою партию своих старых друзей. Ведь именно он создал Партию Регионов.
оптиміст Показати IP 9 Жовтня 2014 16:24
Однак, колеги, погодьтеся це вже щось. Раджу усім приєднатися до вивчення Закону "про люстрацію", з тим щоб кожен з нас був її свідомим учасником. З Богом!
реалiст до оптиміст Показати IP 9 Жовтня 2014 16:40
бути оптимiстом i казати "З Богом" їдучи на "дарованому" джипi на роботу в начальницький кабiнет набагато легше нiж локтi з холоду i голоду гризти, знаючи що ваша "люстрацiя" (розборки чинуш один з одним) людям не поможуть, грошей та роботи не дадуть.
богдан Показати IP 9 Жовтня 2014 16:31
ну побачимо що з цього вийде у нашій області. чи бува не залишаться ті ж самі на джипах при владі ? і будуть розказувати що то все подарунки
Анонім до богдан Показати IP 9 Жовтня 2014 16:34
Якщо народ не візьме це все "в свої руки" - НІЧОГО НЕ БУДЕ.
Ага. до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 16:39
Ага, БЮТівці, які злі на Порошенка "візьмуть все в свої руки" і буде ще одна громадянська війна. Гнати Турчинова і всіх з БЮТу, хто вже був при владі і люструвати їх за те, що людей втягнули у військовий конфлікт, здали Крим, розпалюють ненависть, ворожнечу і називають це патріотизмом.
для анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 16:38
В цій країні давно ніхто не хвилюється, а закони спочатку приймають , а потім відміняють . Уже боролися з алкоголізмом - винищили виноградники , нетрудовими доходами - забирали дачі . Тепер люструватимуть , а ось працювати ніхто не хоче , політики очі замилюють і в геометричній прогресії збільшують свої статки , олігархи лізуть в політику щоб прикрити свій кримінальний бізнес і лише нещасних простих людей кидають в АТО незахищених . Знайдуть трохи придурків яких звільнять під видом люстрації і продадуть їх посади .
Анонім до для анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 16:41
Алкоголізм процвітає у всіх державних структурах, в робочий час, без страху всяких люстрацій...Куди Гунчик з командою дивиться? хоча - п'яним народом легше керувати))
Отак-От Показати IP 9 Жовтня 2014 16:51
Усіх під один грибінець не можна. Є і нормальні чорнороби. На 1218 грн у місяць.
иван Показати IP 9 Жовтня 2014 17:13
люсрация без гельготины на ценральной площади неимеет никакого смысла -есть такая украинская сказка называется (ПШЫК) об одном кузнецы который ковал подкову
реалісту Показати IP 9 Жовтня 2014 17:13
От ти пишеш "розборки чинуш", і не знаєш, що в цьому процесі залучається третя сила - люстраційний комітет, і що буде створено люстраційний вісник, і що навіть реалісти можуть висловити свої застереження щодо того чи іншого кандидата, а отже вплинути на процес люстрації та його якість. Краще не П,,**ДИ і не ний, а відкрий книжку й почитай, і приєднуйся. Бо склалося враження, що ти для себе вже все вирішив: "знову реалістам не дали можливості... І хоча реалісти не грамотні, однак висловитися бажають."
Анонім до реалісту Показати IP 9 Жовтня 2014 17:21
а ти хамло грамотне? Ким оплачений твiй люстрацiйний комiтет i твої громадськiорганiзацiї??? Ким є її члени? Доярки з села? чи робiтники з заводу? Нi знову це бiзнесюки та їхнi дiти!!!
Анонім до реалісту Показати IP 9 Жовтня 2014 17:24
Божидарнiка та Сидора сильно вiдкомiтетили? Комiтет - ви, навiть слухання по всiх кандидатах на посаду весною не провели. Послухали громаду, яка просила залишити на посадi Карнаухову наприклад?
Михайло Петрович Показати IP 9 Жовтня 2014 17:34
да вже давно б мали позвільнятися ті хто позадекларовував свої міліони і десятки тисячі і вілли і машини модна так як за державні кошти це не одержиш
аноніму Показати IP 9 Жовтня 2014 17:36
А ти вважаєш, що в люстраційному комітеті мають бути доярки? Ленін цього також прагнув... Для таких екстрасенсів як ти, що впевнені про наявність там бізнесюків та їх дітей даю посилання http://www.mediaport.ua/lyustraciya-zakonoproekt - читай ст. 10 і чесно признайся собі хто з нас не грамотне хамло. Я ж лише пропоную поитати, а потім висловлюватися.
Дончанин до аноніму Показати IP 9 Жовтня 2014 22:55
Интересно, почему никто не пользуется первоисточниками? Ведь Ленин говорил следующее (по памяти): "Доярка должна УЧИТЬСЯ для того, чтобы управлять государством." Понятно, что цитат была перекручена еще коммунистами аналогично цитате Сократа, известной в трактовке: "В здоровом теле - здоровый дух", которая в дословном переводе звучит следующим образом: "Дай бог, чтобы в здоровом теле был здоровый дух".
знаток Показати IP 9 Жовтня 2014 17:42
Анонім - троль!
иван Показати IP 9 Жовтня 2014 17:46
какой толк в етом если в верховную раду идут симейство луценков- кужель- белое биде с косой и ее братсво- уголовноя свобода и сотни тех которие были 23 года в парламенте :- их кто будет лсрировать а тех что на крови людей уже водрузились в кабинеты и дальше воруют -кто : Назовите хоть одну реформу приемлему для людей кроме реформы Вакарчука в министерсве образования дай ему БОГ здоровья : А что до етого нельзя было сократить на 70 % чиновничний аппарат ? очередная сказка карлсона которий прилетел на вертолете а потом исчезнет через форточку
ИВану Показати IP 9 Жовтня 2014 17:50
Иван, вот для этого и нужно не голосовать за старые лица, при любых раскладах. Ищите новых людей, достойных и незаангажированных..
иван до ИВану Показати IP 9 Жовтня 2014 17:51
я всегда так делаю -но етого мало : хотья стараюсь сделать больше
ИВану Показати IP 9 Жовтня 2014 17:58
Искренне надеюсь, что в этот раз голосуя за "новых" что нибудь да изменится, нужно всем мыслить такими категориями.
Трикаш лена Показати IP 9 Жовтня 2014 18:09
я люблю Україну але чиновників треба негайно люструвати
лучанка Показати IP 9 Жовтня 2014 18:51
найперших слід люструвати митників
лучанин Показати IP 9 Жовтня 2014 20:34
ой насмішили цим законом про люстрацію, вже законом про люстацію суддів клоунаду зробили, і в кут зайшли. Шкода лише те, що дійсно прості нормальні, компетентні, та некоромповані працівники можуть полетіти з роботи. Цей закон лише звичайні розборки між політиками, помста Юльки тимошенко прибічникам Януковища, а политять з посад і не ввинні люди, які дійсно хотіли змін. З такими політиками, настроями населення України та економіокою бум ще гірше жити ніж у Зімбабве.
Анонім до лучанин Показати IP 9 Жовтня 2014 20:58
Извини, но уже сейчас заработная плата на Украине самая низкая в Европе. Следовательно, обычный украинец живет на уровне обычного жителя отсталой африканской страны.
Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 21:33
Рыба гниет с головы. Ваш президент выполняет законы Украины, согласно которым, вступив в должность президента он был обязан избавиться от своих предприятий?
Анонім до Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 21:57
Він від нас відкупився..Конфектки їмо..їмо ..і будем їсти бо хороші.от і виходить конфектами відкупився..а хуйло? в кацапів і м'ясо забрав бо нету..в тайгу гоняв ..клишоного завалить думав..Паложенія спасав..понімать надо.Госдупа без м'яса думать не могєт..От такі то пироги, руснявий
Дончанин до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 22:04
коментар було видалено
Мутний до Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 22:28
А що, кацапи начилися працювати на землі і перестали бухати ?
Анонім до Мутний Показати IP 9 Жовтня 2014 22:57
А ты знаешь, какая пенсия у россиян? И какая у них средняя заработная плата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus