USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Потяг Ковель-Чернівці знову курсуватиме

5 Вересня 2013 08:35
Потяг сполученням Ковель-Чернівці мають «запустити» 1 жовтня. Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Згідно з опублікованим розкладом руху поїздів, маршрут від станції «Ковель» до Чернівців відновить роботу з жовтня цього року.

Так, з Чернівців до Ковеля можна буде добратися уже з 1 жовтня по непарних числах. Якщо припадатимуть два непарні числа, то потяг їздитиме 27, 29 і першого.

А от у зворотному напрямку з Ковеля потяг поїде 2 жовтня і «ходитиме» по парних числах. Відповідно, якщо в кінці місяця припадатиме два парних числа, то потяг їздитиме 28, 30 і 2-ого.

Нагадаємо, в травні Львівська залізниця «відрізала» залізничне сполучення частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями, скасувавши потяг «Ковель – Чернівці» на літній період і обіцяла відновити його з 1-ого вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus