USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Представили нового командира 14-ої ОМБ

8 Червня 2018 14:14
8 червня представили нового командира 14 окремої механізованої бригади полковника Сергія Войченка.

Про це повідомили у прес-службі бригади.

На плацу 14о-ї бригади сьогодні відбулося урочисте шикування особового складу військової частини. Приводів для цієї події було кілька: ритуал прощання з Бойовим Прапором військової частини першого командира бригади полковника Олександра Жакуна і представлення особовому складу нового командира бригади полковника Сергія Войченка. Заступник командувача військами оперативного командування «Захід» полковник Олег Герасимук зачитав накази про нові призначення.

"Надзвичайно щемливою була мить, коли полковник Олександр Жакун, ставши за військовою традицією на коліно, прощався з Бойовим Прапором бойової бригади… Це знамено Олександру Миколайовичу урочисто вручили 24 серпня 2015 року в Києві під час відзначення Дня Незалежності України", - йдеться у дописі.

За традицією полковник Олександр Жакун урочисто передав Бойовий Прапор новому командиру бригади полковнику Сергію Войченку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 9 Червня 2018 15:00
Вітаю бригаду прийшов колеснік номер два.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus