USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радянська шкільна форма повертається. ВІДЕО

1 Вересня 2013 14:30
Шкільна форма радянського зразка повертається. Для учнів її шиють на замовлення та скуповують на шкільних ярмарках, йдеться у сюжеті ТСН. Комплект такої форми можна купити в середньому за 300 гривень, до того ж вона вдвічі дешевша за сучасну.

Якщо для батьків така форма – це ностальгія за школою, то для сучасних учнів – це останній крик моди.

«Зараз замість шерсті використовують більш практичні тканини. Нині вона більш м'яка, практична і має натуральну основу», - розповідають батьки учнів, яким придбали таку форму.

ЧИТАТИ ЩЕ: У СКІЛЬКИ ЛУЧАНИ «ВЛЕТІЛИ У ДЕНЬ ЗНАНЬ». ВІДЕО. ОПИТУВАННЯ

Продавці кажуть, що таку форму часто беруть на шкільні свята. А в селі Ліпляве, що на Черкащині, до школи так ходять щодня. Як повідомлялося раніше, Міносвіти відкриває «телефон скарг і пропозицій» для батьків школярів. Поскаржитися на шкільне навчання або запропонувати ідеї для його покращення відтепер можна буде безпосередньо в МОН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2013 15:37
Поскаржитися на використанні радянської шкільної форми? Ну да, деякі "особливо обдаровані" радянську символіку ж заборонили... :)(:
дідо Показати IP 1 Вересня 2013 15:40
У порнофільмах така одежа у прибиральниць.
онук-дідові Показати IP 1 Вересня 2013 16:55
Ну й що? А ти не дивись ті порнофільми.На що вони тобі.
...чех... Показати IP 1 Вересня 2013 22:22
..воно то все добре....але для чого, раніше, було видумувати велосипед.....він уже існує....це прекрасна, колись, була форма...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus