USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Республіка 2014»: фестиваль під відкритим небом. АНОНС

25 Серпня 2014 17:45
Останній масштабний цьогорічний open-air фестиваль «Республіка 2014» (Respublica 2014) відбудеться у Кам’янці-подільському 5-7 вересня.

Цьогоріч у фестивалі братимуть участь близько 40 музичних гуртів не лише з України, а й з-за кордону, - повідомляють організатори.

Фестиваль «Республіка» цього року приділить якомога більше уваги тому, аби об’єднати людей зі сходу та заходу України. У 2014-му році на фестивалі творитимуть, читатимуть та виступатимуть митці з різних куточків України.

Зокрема, музична частина фестивалю стане прикладом того, як культура може згуртувати людей, адже на сцені «Республіки» виступатимуть музиканти не лише з-за кордону, центральної чи

південної України, а й зі Сходу: Jinjer з Горлівки, The Patch з Луганська та інші. Також підтримати фестиваль погодилися Behind the Masquerade з Німеччини та

Nadija з Польщі.



УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ:

- Головний хедлайнер фестивалю (якого ми оголосимо 1 вересня)!
- Скрябін
- Моторролла
- Dakh Daughters
- Тінь Сонця
- Sciana
- Рэспубліка Паліна
- Роллікс
- Jinjer
- Morphine Suffering
- Infected Rain
- Vivienne Mort
- Один в каное
- Skinhate
- Патч
- Fontaliza
- Компас
- Безодня
- та багато інших :)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus