USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Росіянин встановив на найвищій точці Криму прапор України

5 Січня 2015 15:15
У новорічну ніч двоколор замайорів у Криму на найвищій точці, на горі Роман-Кош. Про це інформує ТСН.

Ініціатива належить Олександру Полтавському. На своїй сторінці у Twitter чоловік спочатку повідомив, що збирається встановити прапор України на Роман-Коші, а потім виклав й відеодоказ. "На найвищій точці Криму, вершині Роман-Кош, на знак поваги до українського народу, і в пам'ять про краще в нашій спільній історії, росіянин встановив український прапор", - підписав ролик Полтавський та додав ще декілька фото з українським двоколором.

Нагадаємо, наприкінці грудня зворушливі росіяни привітали Україну зі святами: це в нашій країні перемогла хунта. Активісти зняли відеопривітання біля посольства Україні у Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРАПОР УКРАЇНИ В ЦЕНТРІ МОСКВИ І СТРИБОК ПАТРІОТА З ПАРАШУТОМ. ОНОВЛЕНО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Коля Показати IP 5 Січня 2015 15:21
" російський росіянин" )))))
дідо Показати IP 5 Січня 2015 16:05
буде у нас мир та злагода! Ми будемо до росіян у Крим їхати на відпочинок а росіяни до нас на Світязь!
111 до дідо Показати IP 5 Січня 2015 16:26
дятел, до яких росіян у Крим?
Patrik до дідо Показати IP 5 Січня 2015 18:20
Згадалось менi вiдоме прислiв'я:"Дурень думкою багатiэ"... З таким рабським свiтоглядом, як у вас, крiм Колими вам дiду нiчого не свiтить: нi Криму, нi Свiтязя.
))) до дідо Показати IP 5 Січня 2015 20:17
я думаю, все будет хорошо. если перевешать номенклатуру.
аяяй Показати IP 5 Січня 2015 16:49
Крым уже не вернется в состав Украины хотим мы этого или нет.да и не отдадут.так что придется налаживать дипломатические отношения ,чтобы украинцы без страха могли снова отдыхать на море.
123 до аяяй Показати IP 5 Січня 2015 16:57
а в мене відраза до росіян та всього російського після усіх цих подій. слабкі, вони люди - РАБИ чи челядь, як їх кисєльов назвав.. приємно їм видно дивитись та чути, як їхній царьок вбиває наших людей, глухі вони та сліпі, або хочуть бути такими.. тьху на них.
волынянин до 123 Показати IP 5 Січня 2015 18:59
Раз у тебя ненависть ко всему российскому, перестань покупать все где может быть хоть чуточка российского. А это в том числе и хлеб (ведь электричество ,газ топливо все это покупается в России). Не поддерживай оккупантов. А вообще все у нас будет хорошо. Народ сам выберет свой путь, путь войны или мира. Пусть это буде ни сегодня и может быть даже не завтра. Но я думаю настоящий народ выберет МИР.
дідо до 123 Показати IP 5 Січня 2015 19:44
не можна так казати! гріх!
Лучанин до аяяй Показати IP 5 Січня 2015 17:32
отдадут и еще извинения попоросят
Анонім Показати IP 5 Січня 2015 17:47
СБУ перехопило секретну розмову сепаратистів. де ці вбивці хваляться, як медведєв їх забезпечить до 15 числа 2015 року усією вбивчою технікою та ще на дасть відповідних спеціалістів по цій техніці. от який у нас старший брат. так що готуємося до кровавого місива від старшого брата. гидота.....
Анонім Показати IP 6 Січня 2015 12:48
Блаженный Николай Уральский (1977): Все у нас боятся Запада, а надо бояться Китая. Когда последнего Православного патриарха свергнут, Китай пойдёт на южные земли. И весь мир будет молчать. И никто не услышит, как православных будут истреблять. В лютые холода женщин, стариков, детей выгонят на улицы, а в тёплых домах поселятся китайские солдаты. Никто не сможет пережить ту страшную зиму. Все изопьют одну чашу смерти до дна. Европа будет нейтральна к Китаю. Ей Китай будет представляться опотопным гигантским существом, изолированным и надёжно защищённым от любого врага Сибирскими и среднеазиатскими просторами. Китайские армии пройдут до Каспийского моря. Вслед за китайскими солдатами будут идти миллионы китайских переселенцев, и никто не сможет их остановить. Всё русское население будет покорено и обречено на вымирание.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus