USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи судитиметься Рибак через причеплений у Луцьку VIP-вагон?

28 Жовтня 2013 22:00
Голова Верховної Ради України Володимир Рибак розповів, що не став судитися з журналістом з приводу неправдивої інформації про його поїздку у VIP-вагоні через залізничну станцію у Луцьку.
Про це йдеться в інтерв’ю спікера українського парламенту виданню «Фокус».

Нагадаємо, в українських ЗМІ була оприлюднена інформація, що вночі 4 серпня 2013 на станції Луцьк до поїзда Ковель - Київ причепили VIP-вагон, в якому знаходився спікер Володимир Рибак. Зокрема, повідомляли, що на всіх вікнах вагона були закриті жалюзі, а на пероні зупинилося два автомобілі: один - з номерами ВР, а другий - міні-автобус Mercedes, з якого охоронці переносили речі.
ЧИТАТИ ЩЕ: СПІКЕР ВР ЇХАВ ПЕРЕПОВНЕНИМ ПОЇЗДОМ У ВАГОНІ ОДИН. СІДАВ У ЛУЦЬКУ
Як Волинські Новини повідомляли раніше, спікер мав намір звернутися до Генеральної прокуратури та суду з проханням розслідувати появу в деяких ЗМІ неправдивої інформації.
ЧИТАТИ ЩЕ: СПІКЕР ВР ЗАПЕРЕЧУЄ, ЩО СІДАВ У СПЕЦВАГОН У ЛУЦЬКУ
На запитання журналістів, чи звертався він до Генпрокуратури з приводу, нібито, неправдивої інформації, голова ВРУ відповів: «Ми поговорили з журналістом, він сказав, що помилився. І я подумав, чи варто судитися, якщо я прожив життя і ні з ким не судився? Так, там було прізвище, схоже на мою, але з закінченням на «ов». Людина оплатила вагон, він дійсно їздив кудись, але я тут при чому?».

На зустрічне запитання: «Йдеться про народного депутата Ігоря Рибакова?» Рибак відповів: «Я не знаю, не хочу копатися в брудній білизні ... Ви можете собі уявити, щоб я о третій годині ночі десь їздив, чіпляв вагони? Хіба нормальна людина може таке допустити? Це маячня! Я не скаржуся на здоров`я, але коли читаю таку нісенітницю, емоційно реагую, тиск скаче. Але через 30 хвилин заспокоююсь і живу нормально».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юстас Показати IP 28 Жовтня 2013 23:33
Информация к размышлению: http://hvylya.org/analytics/politics/kto-takoj-rybakov-i-otkuda-u-nego-milliony-segodnja-v-0930.html А к кому он мог приезжать?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus