USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Селянам заборонять продавати продукти. ВІДЕО

30 Серпня 2013 16:27
Фермерів закликають об’єднуватися у молокозаготівельні кооперативи. Адже з 2015 року селянам заборонять продавати необроблені продукти – молоко, сир та м’ясо, - інформує ТСН.

Такими є вимоги Світової організації торгівлі, і Україна зобов’язалася наблизити норми національної продукції до світових вимог.

Детальніше - в сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
...чех... Показати IP 1 Вересня 2013 00:06
...це Таврія наша необроблена..давайте продавати нашу "Таврію".....світова торгівля буде просто в шоці.....а давайте, об"єднаємо Таврію з Інфініті, авось, пройде "крантешт"..., ..(дуже багато питань-мало відповідей)....вибачте за помилки...
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2013 00:54
Молоко - дуже цінний харчовий продукт в раціоні людини. Ним навіть можна вилікуватися від багатьох захворювань. Тільки! кисломолочні продукти приносять в організм людини кальцій. Мабуть мало ще людей хворіє та вмирає - треба взагалі молоко з раціону вивести, адже жоден молокозавод в країні не випускає зараз натуральних молочних продуктів. І нам потрібна та світова торгівля???
Волинянин Показати IP 1 Вересня 2013 19:41
Стоп! Не хочу такої "Європи" в якій продається молоко, кефір і т.д. зиготовлене тільки з ПОРОШКУ!!! Хто хоче, нехай їде в Польщу і там вживає цю "здорову порошкову їжу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus