USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Сердечний» велопробіг відбувся у Луцьку

25 Квітня 2015 22:00
Луцькі велосипедисти під час благодійного велопробігу сформували символічне «серце». Про це повідомляють організатори заходу ВБФ «Серце до серця».

Сьогодні, 25 квітня, в день фіналу 10 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» у Луцьку відбувся велопробіг. Учасники рухалися маршрутом: Театральний майдан - вулиця Винниченка - проспект Перемоги - вулиця Шопена - проспект Волі - Театральний майдан.

Кожен охочий велосипедист долучився до збору коштів на реанімаційне медичне обладнання. Після закінченню велопробігу учасники сформували символічне «серце».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вчора відбулася університетська благодійна імпреза – «З миром у серці». Також ІА Волинські Новини писало, що у Ковелі в рамках благодійної акції забилось серце добра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2016 15:25
А чи відбудеться у 2016р. в квітні традиційний велопробіг в рамках благодійної акції «Серце до серця»?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus