USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахраї стягнули з картки волинянки 16 тисяч гривень

3 Січня 2017 09:20
У мешканки Ковеля шахраї виманили шістнадцять тисяч гривень, інформує Район.Ковель.

Потерпіла розповідає, що на сайті «OLX» розмістила оголошення про продаж свого лижного костюма за ціною 1,200 тисячі гривень.

В обідню пору на її мобільний номер подзвонив невідомий чоловік, який хотів купити костюм, ціна його повністю влаштовувала. З ним вона домовилася про всі умови, після чого на «мобілку» той надіслав смс-повідомлення, у якому вказав адресу, куди потрібно переслати костюм, та вказав ім’я.

Також із покупцем жінка домовилася про умови оплати товару. Покупець мав перерахувати всю суму на її банківську картку «ПриватБанку», номер якої вона йому повідомила, і на якій не було коштів.

Ввечері на мобільний номер потерпілої зателефонував невідомий чоловік, який назвався представником «ПриватБанку» і повідомив, що переказ коштів здійснює юридична особа і для цього жінці необхідно здійснити низку операцій, на що вона погодилася. Після усіх виконаних нею дій з кредитної картки жертви шахрайським шляхом зняли шістнадцять тисяч гривень.

За цим фактом Ковельський відділ Національної поліції відкрив кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонім Показати IP 3 Січня 2017 10:11
так написано шо " і на якій не було коштів." як це?
Ан до анонім Показати IP 3 Січня 2017 11:51
Карта кредитна. В кредит загнали
Вася Показати IP 3 Січня 2017 11:43
Народ, це ж самий древній розвод з картою, ну і лохи...
Лучанка Показати IP 3 Січня 2017 11:45
Яким чином "Шахраї стягнули з картки волинянки 16 тисяч гривень", коли на її банківській картці «ПриватБанку», номер якої вона йому повідомила, не було коштів? Тут щось не те написали, або чогось не дописали. І, взагалі, якщо маєте новину, то пишіть її зрозуміло, а не знаєте конкретно - тоді ліпше зовсім не подавайте, як кажуть в Одесі " шо нібудь"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus