USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що за «бренди» продають втридорога на українських ринках. ВІДЕО

24 Жовтня 2013 16:55
Люди підсвідомо уникають походів великими лискучими магазинами, бо впевнені, що там все дуже дорого, і через таку упередженість втрачають свої гроші. Тим часом, українські ринки дивують жахливою якістю одягу та сервісу за завищеними цінами, - повідомляє «ТСН».

Програма «Територія обману» разом з відомою стилісткою з Нью-Йорку Хелен Червіц довела, що українцям не потрібно лякатись блискучих вивісок магазинів і дорогих цін в них, адже на ринках продають речі дорожчі та гіршої якості. Хелен була шокована співвідношенням якості, цін та атмосфери на великому столичному речовому ринку, що базується на Троєщині.

На думку стиліста, тут продають речі, які давно не модні, окрім того натуральними тканинами чи фірмовими брендами навіть «не пахне».
«Якість жахлива, атмосфера недружелюбна, відлякуюча. Я не бачу нічого, що могла б придбати. Особливо дивлячись на продавців, довіра зразу зникає», - обурилася стиліст.

З її слів, українці і досі одягаються в те, про що треба забути.
Натомість у магазинах «Червіц» приємно здивували ціни і наявність якісного асортименту, хоча й «марлеві» футболки, на виготовленні яких явно зекономили, тут знайти можна. Українцям під виглядом і за цінами натурального одягу продають низькоякісну синтетику, яка викликає відчуття незручності, погане самопочуття і навіть отруєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 24 Жовтня 2013 17:19
Тю. Вже давно не ходжу скуплятися в ту клоаку, яку в нас називають "Варшавський ринок". Напряму з Китаю можна замовити річ в 2-3 рази дешевше, і хорошої якості. А базарні бариги хай і далі втюхують колгоспникам лайно з накруткою 400%.
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2013 22:25
Вовік не пались.
Оксана Показати IP 24 Жовтня 2013 23:30
Я на шопінг їжу до Києва в період з 15.01-30.01 або 15,07-15.08. Можна речі купити набагато дешевше. У цю неділю зайшла в магазин сумою в Юванті, побачила сумку за 2200 грн, а я її купляли за 230 грн. Не розумію людей, які гордяться, що вдягаються в Юванті. Бідненькі, їх так розводять((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus