USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Скрипаль вижив після отруєння завдяки дощу, – ЗМІ

15 Квітня 2018 16:05
Колишньому подвійному агенту Сергію Скрипалю і його дочці Юлії вдалося вижити після отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок" завдяки дощу, який майже змив отрута з дверної ручки їхнього будинку.

Як передає ТСН, про це пише видання The Sun з посиланням на слова радянського вченого Віла Мірзаянова, який розповів світові про "Новачка" і програму СРСР щодо розробки хімічної зброї.

"Речовина використовувалася, коли було досить туманно і волого - в повітрі знаходилися краплі води. Його можна використовувати тільки в суху погоду", - зазначив Мірзаянов.

Він додав, що "потрібно бути ідіотом", який нічого не знає про хімічну зброю, щоб використовувати "Новачок" при таких погодних умовах.

"Якщо ви кинете його в воду, то через кілька годин ніяких слідів речовини не залишиться. Він розчиняється у воді", - сказав Мірзаянов виданню.

Нагадаємо, Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок" у березні 2018 року. Юлія Скрипаль вже покинула лікарню і перебуває під охороною поліції в секретному місці. Її батько все ще в госпіталі, але його стан покращився.

Росія заперечує будь-яку свою причетність до гучного замаху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 15 Квітня 2018 16:55
Боже мiй милий, як страшно жить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus