USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні мають звільнити з-під варти всіх затриманих активістів

14 Лютого 2014 13:20
Наразі під арештом знаходиться лише один протестувальник. Впродовж сьогоднішнього дня, 14 лютого, всіх затриманих активістів Майдану мають випустити з-під варти. На сьогоднішній ранок під вартою знаходилися лише 11 затриманих мітингувальників, серед яких четверо – на Черкащині, двоє – на Дніпропетровщині, та п'ятеро – У Києві та області, - пише ТСН.

До обіду були звільнені дев'ятеро з них, всім їм змінили запобіжний захід на домашній арешт.

Декілька хвилин тому у Києві звільнили ще одного активіста, повідомляють джерела "Интерфакс-Украина". Таким чином, під вартою наразі знаходиться лише один учасник масових акцій протесту на Дніпропетровщині. Джерело стверджує, що його мають звільнити протягом 30 хвилин. Як повідомлялося раніше, прокуратура попросила суди звільнити всіх учасників протестів, заарештованих у січні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Лютого 2014 21:36
бандовлада як завжди грає в наперстки : стосовно сівковича і папоффа закрили кримінальні справи, проти кривавих гоблінів-вбивць беркутні і тітушок нічого і не збираються порушувати, а невинним мирним протестувальникам лише змінили міру запобіжного заходу. і при цьому корчать із себе демократів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus