USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні у абітурієнтів - «остання» можливість стати студентом

31 Липня 2013 13:29
Останню можливість здати документи на вступ до вищих навчальних закладів України мають абітурієнти сьогодні 31-ого липня, - інформує УНІАН.

Так, за станом на ранок вівторка, 30 липня, ВНЗ України прийняли 2 мільйони 130 тисяч заяв на вступ від майже 700 тисяч абітурієнтів. За інформацією Міносвіти, більш ніж 600 тисяч заяв подали в електронному вигляді.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЯКИХ ВИШАХ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ НАЙБІЛЬШЕ ЗАЯВ

Найбільшу кількість заяв протягом вступної кампанії 1-31 липня місяця зареєстрував Київський національний університет імені Шевченка. Другим за кількістю поданих заяв на вступ є Національний університет Київський політехнічний інститут, а третім - Львівський національний університет імені Франка.
Проте приватним навчальним закладам забракло студентів. У таких ВНЗ спостерігається нестача першокурсників, яка імовірно за сьогоднішній день істотно не зміниться. У деяких зареєстровали лише одну заяву на вступ.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ - У ДВАДЦЯТЦІ НАЙКРАЩИХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus