USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Соцпрацівникам Луцька недоплатили більше півмільйона гривень

23 Вересня 2013 19:30
Не вистачає 665 тисяч гривень, аби виплатити заробітну плату соціальним працівникам обласного центру.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку бюджету та фінансів.

Так, начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова запропонувала виділити з міського бюджету 665 тисяч гривень на заробітну плату працівникам Луцького територіального центру. Також посадовець пояснила, що це люди, які надають допомогу «лежачим» хворим.

«Ми виплатили заробітну плату людям за першу половину вересня, але далі у нас грошей нема», - заявила Лілія Єлова.

Окрім цього, як зазначено у проекті, пропонують надати 30 тисяч гривень для закупівлі помп для інсуліну, які необхідні хворим дітям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гіпотеза Показати IP 23 Вересня 2013 21:05
Хтось щось намутив, шановні журналісти гляньте на сайт міської ради там має бути проект рішення - знатимете про які й для чого кошти йшла мова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus