USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Спілка воїнів АТО Волині» спростовує неправдиву інформацію

27 Грудня 2016 17:43
Нещодавно опублікована головою правління «Волинської спілки ветеранів АТО» інформація, що ніби-то «Спілка воїнів АТО Волині» ініціює звільнення начальника управління Держкадастру у Волинській області, не відповідає дійсності.

Про це заявив голова громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» Олег Твердохліб.

Як пояснив атовець, з метою покращення роботи з питань забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині» надала відповідні пропозиції на розгляд комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, боротьби зі злочинністю та корупцією.
Проте, як переконує Олег Твердохліб, відстоюючи свої «меркантильні» інтереси, окремі діячі починають ділити атовців на «своїх» і «чужих» і виконувати вказівки, які надходять їм «зверху», забуваючи про права атовців, які їм гарантувала держава, не соромлячись при цьому налаштовувати хлопців з АТО один проти одного.

«Спілка воїнів АТО Волині» закликає засоби масової інформації не публікувати неправдиву інформацію та не ділити атовців за неіснуючими політичними вподобаннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кавалерійський корпу Показати IP 27 Грудня 2016 19:18
Спілка ато це яка гілка влади -законодавча ,судова,виконавча щоб когось знімати,призначати ,нагороджувати.Кобилинський тільки списки СЗЧ на бойових побратимів в прокуратуру возив і ви з нього зробили героя і голову ть........ху
Кобилинський Показати IP 27 Грудня 2016 20:29
Якби Ви розуміли порядок подання документів, то знали б що списками самовільно залишивших частину займається військова служба правопорядку, в списки осіб заносять командири підрозділів. Не до перших ні до других я не відношуся і не відносився у військовій прокуратурі був два рази, якраз для того щоб привезти клопотання про закриття справ та уточнити на кого ще відкриті. Щодо інших моїх діянь, то саме завдяки моїм зусиллям і старанням було оформлено та видано більше ніж 1500 посвідчень УБД8 в тому числі і 1 омпб.
3 мб на БМП Показати IP 27 Грудня 2016 22:40
Якби я ВАс в прокуратурі не бачив я б не говорив,я їздив тоді на допити і навіть не знав вашої фамілії сказали що замполіт якийсь привіз списки з Володимира і я знов в тому списку два рази СЗЧ.А потім бачу в Луцку то оказується заслужений чоловік і ратівник нації щей майора за це мабуть присвоїли за бородьбу з лижніками тіпа мене,щей мої пільги тіпа захищає,земельні ділянки,квартири,ну і т.д.А якщо ВИ корчите з себе правильного і маєте тіпа честь і совість тоді чому по мому комбату Полінкевичу було заведена справа по ст.425 і ви палець об палець не вдарили,і навіть посмертно ви с...........ки не поворушились що хоть посмертно нагородити яким небуть ОРДЕНОМ а не нікчемним значком,чи ВИ може все вже поміняли на квартири ,земельні ділянки ,харчуваня і т.д.......і посвідченя...
Кобилинський Показати IP 28 Грудня 2016 07:56
Якби Ви читали уважно, то побачили, що я був в прокуратурі, проте закривав там справи, а не навпаки. Щодо майора, то отримав, я його ще в червні в 2014 року, просто під час того як перебував в АТО не мав можливості вдягнути погони. Щодо мого хорошого товариша Полінкевича, та відкриту кримінальну справу, то ми нічого не можемо зробити, навіть полковник Яцків досі їздить по прокуратура Маріуполя і дає свідчення по "терористичному акту" під Волновахою. Щодо квартир, землі і інших благ, які надають учасникам АТО, то я не раз наголошував і кажу мені нічого від держави не потрібно, поки останній атовець з моєї Спілки не отримає своє. Я не писав ні заяв на землю на на квартири, це все легко перевірити.
До Кобилинського Показати IP 28 Грудня 2016 10:47
Тоді я вам нагадую чому не можете мого комбата хоч посмертно нагородити якимось самим простим орденом(хто тут неуважний) а не якимось значком.Що тут тоже треба Яцківа ,Андрощука.Далі чому у спілці багато з ЛІВОЮ інвалідністю за ато і ви рахуєте що то правильно.А зі справою Полінкевича організуйте авабунти як були на Ровно,Волноваха,Ширлан,Дачне,Дачне,Володимир ну т.д..............................................................а не знюхались з владою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus