USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Список нардепів, які не голосували за виборче право бійців АТО

23 Жовтня 2014 10:45
Газета "Голос України" опублікувала списки народних депутатів, які не голосували 20 жовтня за "стратегічно важливі закони". Списки були опубліковані в сьогоднішньому випуску видання, -повідомляє Espreso.tv.

"У зв'язку з суспільною значущістю стратегічно важливих для країни проектів законів, які розглядалися на позачерговому засіданні Верховної Ради України 20 жовтня 2014 року, а також необхідністю інформування суспільства щодо особистої явки на голосування народних депутатів України публікуємо результати реєстрації народних депутатів", - йдеться в статті.

Згідно зі списками, за включення до порядку денного законопроекту про внесення змін у закон "Про вибори народних депутатів України" щодо забезпечення голосування учасників антитерористичної операції на виборах народних депутатів 26 жовтня не голосували 19 нардепів, зокрема: Воропаєв Ю. М., Гєллєр Є. Б., Грушевський В. А., Демішкан В. Ф., Калюжний В. А., Кожем’якін А. А., Мельник С. А., Миримський Л. Ю., Омельченко В. П., Поляков В. Л., Святаш Д. В., Смітюх Г. Є., Табачнік Я. П., Тігіпко С. Л., Чубатенко О. М., Шаблатович О. М., Шаров І. Ф., Шатворян В. Г., Шипко А. Ф.

216 парламентаріїв взагалі були відсутні в сесійній залі.

За включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до закону "Про телебачення та радіомовлення" щодо захисту інтересів держави в запобіганні корупції не голосували 44 нардепа, а 236 - відсутні.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко під час візиту до Дніпропетровська повідомив про те, що понад 10 тисяч українських військових у зоні АТО уже внесені до реєстру виборців.

Президент вкотре назвав соромом та безвідповідальністю поведінку нинішніх депутатів, які відмовилися проголосувати за закон про голосування у зоні АТО і цим позбавили тисячі українських військових конституційного права участі у виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 11:12
Тоді навіщо вибори і чи потрібна ВР, якщо Президент і так вирішує питання. Скільки б грошей зекономили.
Виборець Показати IP 23 Жовтня 2014 11:20
1. Ганьба таким народним обранцям котрі не дають можливості проголосувати на передовій ЗАХИСНИКАМ України . 2. Потрібно ставити питання про зменшення кількості депутатів Верховної ради.
Анонім до Виборець Показати IP 23 Жовтня 2014 12:20
А чому у свій час було заборонено користуватись відкріпними талонами. Скільки людей теж не змогли проголосувати, будучи не за місцем проживання у день виборів.
електорат Показати IP 23 Жовтня 2014 12:08
та це хід такий передвиборчий у пороха-показати,який він "хороший"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus