USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сучасна читальня у Луцьку: книги на прокат

1 Листопада 2014 21:59
Аби ознайомитись з творами сучасних українських авторів лучанам пропонують взяти книги на прокат.

Організатори зазначають, що ідея такого книжкового прокату виникла тоді, коли декілька разів трапилось так, що купивши книгу і перечитавши її - розчаровувались у творі.

"Гроші на книгу вже витратили, а задоволення не отримали. Аби уникнути таких неприємних ситуацій, ми пропонуємо книголюбам брати книги на прокат", - йдеться у повідомленні.

Взяти книгу на прокат можна у крамниці для креативних людей "КітГорошко", яка розташована на вулиці Лесі Українки, 35а.

Умови прокату прості - людина залишає аванс (вартість книги). При поверненні прочитаного твору, користувачу повертають кошти. Читач сплачує лише 1 гривню за добу користування.

"Ми беремо аванс у розмірі книги для того, щоб уникнути таких ситуацій, коли книгу не повертають. В таких випадках, нам є за що купити нову книгу", - зазначають організатори.

Усі вилучені кошти від прокату літературних творів йдуть на оновлення бібліотеки книг на прокат, завдяки чому список літератури постійно збільшується.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 1 Листопада 2014 22:55
даунчанін фсб- ПНЙ!
Gala Показати IP 2 Листопада 2014 11:40
Класна ідея, молодці!!!!
Анонім до Gala Показати IP 2 Листопада 2014 12:21
Всю жизнь библиотеки были бесплатными. Так в чем же здесь классная идея?
класна освітянка Показати IP 2 Листопада 2014 19:51
Хто Валя інша? Ви праві, такої тупої та злостивої людини і не професіоналки, ще освіта Волині не знала. Ви проаналізуйте, що там коїться в управлінні освіти, вона прибирає усіх хто їй неугоден. А якщо говорити за її порядність, то напевне більшої корупціонерки та хабарниці, ще світ не бачив. благо є захист. Більш детально чисай про загреву в.я. у волинських новинах за 20 серпня - Хто може очолити структурні підрозділи в Волинській ОДА. Імена .
читач Показати IP 2 Листопада 2014 20:44
Користуйтесь бібліотеками міста, там дуже багато сучасних книг. Записуйтесь і читайте!!!
читачка Показати IP 3 Листопада 2014 00:05
Так, у бібліотеках багато сучасної літератури, але її дають "на руки" теж за певну оплату. Гарна справа, хай буде
бібліотекарка) Показати IP 3 Листопада 2014 10:18
у бібліотеці якщо і беруть плату, то сума така ж само, але ви її сплачуєте не за один день, а за весь період користування книгою. а кошти, які отримує бібліотека за комерційну (платну) літературу, ідуть на закупівлю нової сучасної літератури. бібліотекарі беруть до уваги побажання читачів, та роблять усе можливе, щоб їх задовільнити!
він Показати IP 3 Листопада 2014 10:53
Так, але в статті чітко вказано: "Усі вилучені кошти від прокату літературних творів йдуть на оновлення бібліотеки книг на прокат, завдяки чому список літератури постійно збільшується".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus