USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сину Шуфрича, який збив пішохода, повідомили про підозру

29 Серпня 2017 17:08
Нестору Шуфричу-молодшому, який скоїв ДТП у Києві, наїхавши на пішохода, вручили підозру.

Про це у Фейсбук повідомила прес-секретарка Генпрокурора Лариса Сарган.

«Щойно, за погодження з прокуратурою міста Києва, слідчим СУ ГУ НП України в місті Києві оголошено підозру 23-річному Нестору Шуфричу, який вчинив ДТП на вулуці Шота Руставелі, внаслідок якої травмовано пішохода», – йдеться у дописі.

Дії правопорушника кваліфікували за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України.

«Після оголошення про підозру водію та його адвокату вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде скеровано до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення», – написала Сарган.

Також до суду скерували клопотання про арешт автомобіля Шуфрича-молодшого.
Нагадаємо, син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілий перебуває у реанімації. Медики його стан оцінюють як тяжкий. Наразі чоловік не приходив до тями після аварії.

Своєю чергою радник глави МВС Антон Геращенко зазначив, що синові депутата Нестора Шуфрича можуть призначити штраф і умовне покарання, але остаточне рішення прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus