USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Терористи запросили на переговори офіцерів ЗСУ та взяли їх у полон

17 Серпня 2014 22:46
Бойовики взяли у полон людей, яких запросили до себе з метою перемовин.

Про це повідомляє прес-центр АТО у "Фейсбуці.

"Сьогоднішній день позначився надзвичайно підступним кроком терористів. Вони взяли у полон людей, яких запросили до себе з метою перемовин. Три офіцери Збройних Сил України без зброї та з білим прапором прийшли на місце попередньої домовленості. Метою зустрічі було звільнення полонених українських волонтерів", - пише АТЦ.

"Цинізм терористів став вже звичною справою, а обстріли будинків чи мінометні розрахунки навіть на майданчиках дитячих садочків також нікого не дивують. Та парламентарів з білим прапором поважав навіть Гітлер, злочини якого і досі є найкривавішими в історії людства", - зазначають у прес-центрі.

"Терористи планомірно продовжують доводити, що прийшли в Україну лише з однією метою – максимально знищити інфраструктуру Донецької та Луганської області. Вони мінують дороги, водогони, заводи та фабрики. А місто Луганськ сьогодні знаходиться на порозі не лише гуманітарної, а й екологічної катастрофи, що вона створюється терористами штучно", - нагадали у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
адам Показати IP 17 Серпня 2014 23:17
але ж хитрі!!
читач Показати IP 18 Серпня 2014 00:00
Шакали. Достойні представники путлера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus