USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ТОП-10 найпопулярніших авіарейсів світу. Інфографіка

20 Січня 2018 09:00
Коли люди думають про найпопулярніші рейси світу - їм переважно спадають на думку маршрути на кшталт "Париж - Лондон" чи "Лондон - Нью-Йорк". А між тим ані Лондона, ані Парижа, ані навіть Нью-Йорка нема в топ-10 найпопулярніших точок прибуття-відправлення літаків.

Значно більша кількість рейсів - тільки внутрішні, а до того ж на значно менші відстані.

Пр це свідчать дані OAG, британської компанії, що відстежує літаки по всьому світу, йдеться у матеріалі порталу Тексти.

Скажімо, найбільш популярний маршрут - усередині Південної Кореї, зі столиці Сеула до туристичного острова Чеджу. Подумайте: 178 рейсів щодня (в обидва боки). Кожні 15 хвилин у кожен бік, як маршрутка Київ-Ірпінь у популярніші години. Більшість пасажирів - самі корейці, хоча останнім часом також і трохи китайців.

Найпопулярніший міжнародний рейс - по суті, міжнародний передусім через непросту китайську історію: це рейс Гонконг - Тайпей, теж на порівняно коротку відстань.

Найдовший з усіх цих рейсів - між Йоганнесбургом і Кейптауном, близько 1270 кілометрів по траєкторії літака (це менше, ніж від Луганська до Львова, правда, якщо по дорогах).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
132 Показати IP 20 Січня 2018 09:35
Львів -Харків 0,0000000001 в рік)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus