USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Троє волинян травмувались у ДТП на Рівненщині

24 Жовтня 2008 17:41

Аудi-100 та Рено-Премiум зіткнулись учора в селищі міського типу Клевань, Рівненського району. Про це 24 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області, водій Аудi-100 45-річний Володимир, житель міста Володимира-Волинського Волинської області, рухався з боку Рівного в напрямку Луцька. Він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Рено-Премiум.
Останнім керував 54-річний Леонiд, житель села Липини Луцького району Волинської областi. Він рухався назустріч. Внаслідок ДТП водія Ауді-100з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом кiсток тазу госпіталізували у травматологiчне вiддiлення Клеванської ЦРЛ.
Туди ж потрапила 22-річна Ірина, пасажирка Ауді, жителька міста Володимира-Волинського, з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 33-річний Олександр, пасажир Ауді, житель міста Володимира-Волинського, з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus