USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку організовують туристичний фестиваль

6 Серпня 2013 17:39
Вдруге на Волині відбудеться туристичний фестиваль «Вітрила пригод», інформує «Слово Волині».

Протягом двох днів триватиме перегляд кінофільмів та прослуховування пісень у виконанні учасників фестивалю, відбудеться виставка конкурсних світлин.
Гості та учасники заходу облаштують наметове містечко у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки або поселяться у студентському гуртожитку. Учасникам необхідно мати з собою укомплектований набір туристичного спорядження - намети, спальники, каремати.

Транслюватимуть фільми та експонуватимуть фотовиставку у Луцькому Палаці культури. Концерт авторської пісні відбудеться на відкритій сцені поблизу входу у парк культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Переможці 1, 2 та 3-ого місць у двох номінаціях отримають дипломи та грошові премії.
Організатор події Волинський туристичний клуб «Ми» шукає для участі у конкурсі вільних, креативних, сміливих, творчих людей, які здатні з життєво-напруженого графіку «викроїти» час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, зафіксувати на фото чи відеокамери прекрасні миті, скласти поезію або написати пісню.

Другий туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод» відбудеться на Волині 21-22 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
332 Показати IP 6 Серпня 2013 18:29
Луцкие менты сидят на зарплате у руководства обанкротившегося "Западинкомбанка" и покрывают это кудло, чтобы вкладчики этого "банка" не смогли вернуть свои депозиты. Куда смотрит прокуратура ? Думаю, что тоже "подрабатывают".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus