USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Турок через «Ягодин» переправляв мігрантів у ЄС

9 Жовтня 2019 15:46
На початку вересня в пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, прикордонники затримали двох громадян Туреччини, які їхали в Польщу з підробленими паспортами. Ще одного їхнього співвітчизника, також з фальшивими документами, виявили та затримали на Львівщині – у пункті пропуску «Угринів».

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

За результатами оперативних заходів прикордонники вийшли на ініціатора злочинної оборудки. Оперативні співробітники Північного регіонального управління ДПСУ у взаємодії зі слідчими Любомльського ВП ГУНП України у Волинській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури, задокументували діяльність організатора злочинної оборудки.

Правоохоронці встановили, що громадянин Туреччини безпосередньо займався питаннями в’їзду потенційних порушників з території Молдови в Україну, виготовленням іноземним мандрівникам підроблених документів та організацією їх подальшого переправлення через кордон до сусідньої Польщі. Оперативники Північного та Південного регіональних управлінь ДПСУ встановили, що підозрюваний в організації каналу чоловік переховується в Одесі, де його й затримали.
На підставі зібраних доказів затриманому фігуранту кримінального провадження – громадянину Туреччини оголошено про підозру у вчиненні незаконного переправлення осіб через державний кордон України. За цей злочин Кримінальний Кодекс України (ст. 332) передбачає позбавлення волі від п’яти до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 9 Жовтня 2019 22:21
Ви карту України бачили? Угринів це волинська область !!!
Панько до —— Показати IP 9 Жовтня 2019 23:21
https://uk.wikipedia.org/wiki/Угринів_(пункт_контролю)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus