USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковельському суді збільшилася кількість справ

21 Лютого 2014 13:23
У Ковельському міськрайонному суді відбулись збори суддів за участю суддів Апеляційного суду Волинської області Григорія Бешти та Оксани Завидовської-Марчук, де було підсумовано роботу із здійснення правосуддя у 2013 році. Про це повідомив виконуючий обов’язки голови Ковельського міськрайонного суду Володимир Бондар у газеті «Вісті Ковельщини».

У порівнянні з 2012 роком збільшилося надходження кримінальних, цивільних справ та справ про адміністративні правопорушення. Статистичні дані свідчать про збільшення рівня злочинності серед молоді. За результатами розгляду кримінальних справ до реального позбавлення волі засуджено 70 осіб. Значну кількість складають справи про вчинення насильства у сім’ї – 465 справ. За постановами суду присуджено до стягнення штрафу на суму 672 тисяч 993 грн., із них добровільно сплачено тільки 448 тисяч 302 грн.

Суддями Апеляційного суду під час обговорення підсумків роботи звернуто увагу на необхідність дотримання розумних строків розгляду справ, покращення якості розгляду та широкого застосування положень практики Європейського суду з метою недопущення надходження скарг на роботу суду чи суддів. В цілому роботу Ковельського міськрайонного суду в 2013 році визнано задовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жінка Показати IP 22 Лютого 2014 01:59
і що ж ви доброго зробили з сімейними дебоширами? наклали штраф 1400грн і дурна жінко - плати, бо ти ж захотіла чоловіка наказати! невже немає іншого впливу на насильника, крім штрафу? для чого тоді в ковелі центр правової допомоги, який фінансує фонд сороса аж на 450 тисяч гривень?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus