USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі прикрили незаконну АЗС

11 Жовтня 2018 09:18
У рамках проведення операції «Акциз-2018» фіскали припинили діяльність підпільної автозаправної станції в одному з населених пунктів Луцького району.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Зокрема, податківцями встановлено, що на території промислової зони місцевий житель, без держреєстрації підприємницької діяльності та не маючи відповідних дозвільних документів, здійснював незаконну реалізацію дизельного пального із стаціонарної автозаправної станції.

За результатами проведених заходів податковою міліцією з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання понад 5 000 літрів дизельного пального. Крім того, вилучено паливно-роздавальну колонку. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 200 тисяч гривень.

На даний час вирішується питання про складання адміністративного протоколу за ст.164 КУаАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 11 Жовтня 2018 09:41
ПРИКРИЛИ щоб прокурор почистив їм кишені
АЗС до Сергій Показати IP 11 Жовтня 2018 15:42
А те, що продавали пальне не сплачуючи акцизу та податкових платежів - це почистили кишені пересічного громадянина. Податківцям чи прокурорам якщо ви кладете щось у їх кишені, то Ви аналогічний злочинець...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus