USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому СІЗО одружилися

12 Липня 2014 17:35
Змінити своє життя, створити сім’ю вирішив засуджений Дмитро Р., який відбуває покарання у Луцькому слідчому ізоляторі УДПтС України у Волинській області.

Нещодавно він розписався із Надією тут, у Луцькому слідчому ізоляторі. З його слів, вони зустрічалися протягом трьох років, півтори роки тому народилася донечка Тетяна зовнішністю дуже схожа на тата. Зрештою вони прийняли спільне рішення пов’язати свої стосунки у шлюбі.

Дмитро розповідає, що з майбутньою дружиною їх познайомили друзі. "Дружина підтримувала, коли потрапив "за грати" - не відмовилась від спілкування зі мною. Вона приходила на короткострокові побачення, ми спілкувалися телефоном", - розповідає Дмитро.

Чоловік каже, що працював у Коледжі технологій та бізнесу ім. Лесі Українки на посаді кухаря. Зараз працює в господарській обслузі кухарем у їдальні.

Проте у майбутньому планує працювати на іншій роботі, не за спеціальністю. "Проте наперед не буду говорити, оскільки треба відбути свій термін покарання. І я, і моя дружина сподіваємося на те, що адміністрація оцінить ступінь мого виправлення та клопотатиме про застосування судом статті 81 КВК України (про умовно-дострокове звільнення від відбування покарання)", - говорить Дмитро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 12 Липня 2014 17:38
У СІЗО нема засуджених, там сидять вільні громадяни до суда.
333 до дідо Показати IP 12 Липня 2014 21:34
Ті що відбувають невеликий термін, то можуть залищатися в СІЗО в обслузі, або ті "яким дуже треба".
луцьк Показати IP 12 Липня 2014 20:08
Молодий такий. А за що посадили?
АСЯ Показати IP 12 Липня 2014 20:22
Шкода дівчину. Покі буде сидіти вона буде гріти \ ПЕРЕДАЧКАМИ \ , А ВИЙДЕ КИНЕ ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus