USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада дозволяє будуватися на проїжджій частині?

8 Жовтня 2014 18:41
Лучанка заявляє про те, що в Луцькій міській раді незаконно роздають землю. Зі слів жінки, її сусід, отримавши землю, яка захоплює проїжджу частину, розпочав будівництво, що ускладнило доїзд до її будинку. Будівництво тривало 10 років, і весь цей час лучанка Ольга Поліщук та її чоловік стукали в кабінети чиновників, добиваючись реакції на їхню проблему.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 8-го жовтня. Сюди й зверунлася мешканка обласного центру.

«У нас є документ, що ми купили в міськради будинок у 1953-му році. Була у нас проїжджа частина, і на ній почав будуватися сусід з 2004-го року, а в 2011-му році він це узаконив, без жодного погодження з нами. Мій чоловік вже обходив усі кабінети, написали ми стоси паперів, і - нічого. Тепер я ходжу по кабінетах чиновників, бо в нього здоров'я не дозволяє», - розповідає Ольга Поліщук.
Розгледівши усі документи, член профільної комісії Валерій Бондарук виявив, що проїзд до будинку на вулиці Сенаторки Левчанівської, 5 усе ж таки є.

«Між Вашим будинком і приміщення суду є 5 метрів проїзду, це видно із документів», - наголосив Бондарук.

З цього приводу жінка сказала, що, якщо члени профільної комісії не хочуть розглядати варіант скасування попереднього рішення, то хай дадуть і їй земельну ділянку, щоб вона могла облаштувати там проїзд.

Депутати відповіли жінці, що без суду тут нічого не вирішиш.

«У вас є рішення суду про знесення? Якщо ні, то хто його має зносити, ми? То беріть молотка й зносьте», - сказав звернувся до скаржниці член комісії Андрій Козюра.

Після дискусій, профільна комісія рекомендувала жінці звернутися в суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 8 Жовтня 2014 19:06
так оли вже люстрануть по взрослову козюру, задовбав зі свої емоціями, наглостю та корумпованістю. Він на комісіях так і засідання міськради веде себе прям як "пуп землі".
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 20:08
от поясніть мені, хто, ну хто міг обирти козюру депутатом? хто ці люди?
абс до Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 20:37
такі як і ви
1234 Показати IP 8 Жовтня 2014 21:21
Це картаве Козюреня вже дістало пів міста поборами і своєю наглістю його не люструвати потрібно,а закинути в сміттевий бак і вивезти на сміттєзвалище рогоносця.
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2014 21:46
"Помогли чим могли".Склад цієї комісії "не по тому".
Знаю Показати IP 9 Жовтня 2014 10:03
Не грошове питання попало от і прокатали. Візьміть це фото і збережіть на наступні вибори щоб жодна скотина з цих не потрапила.
Актив Показати IP 14 Грудня 2014 17:24
Козллюру вже давно пора писком в лайно звідки воно і вилізло.
байда Показати IP 26 Січня 2015 16:26
за відкати все вирішуемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus