USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку нагородили жінку-медика, яка рятувала людей з палаючого госпіталю

12 Жовтня 2019 21:26
Напередодні Дня захисника України в Луцьку медаллю «За жертовність і любов до України» нагородили капітана медичної служби Таїсію Криворучко, яка проходить службу на посаді начальника неврологічного відділення в місцевому військовому госпіталі. Високу церковну нагороду із благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла військовому медику вручив голова «Спілки воїнів АТО Волині» Олександр Серватович, пише АрміяInform.

Саме Таїсія Криворучко вночі 20 вересня була черговою по частині, коли в гарнізонному військовому госпіталі сталася масштабна пожежа.

В екстремальній ситуації Таїсія спільно з підпорядкованим медперсоналом зуміли організувати евакуацію пацієнтів.

«Вона не побоялася заходити у палаючі приміщення. Завдяки її чітким діям евакуація пройшла в найкоротший термін та вдалося зберегти медичне обладнання й документацію», – наголосив Олександр Серватович.

Нагадаємо, в ніч на 20 вересня у Луцьку трапилась масштабна пожежа в міському шпиталі. Полум‘я охопило значну частину будівлі, горів дах будівлі. Більше 7 команд рятувальників намагалися загасити вогонь. Перші бригади рятувальників прибули на місце події вже близько 2:35. До евакуації пацієнтів Луцького військового гарнізонного госпіталю залучили вільні бригади «швидкої». Пацієнтів медзакладу евакуювали в Луцьку міську клінічну лікарню, ніхто з них не постраждав.

Вже о 3:12 пожежу вдалось локалізувати, а о 5:00 - ліквідувати.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гоцул Показати IP 12 Жовтня 2019 22:35
Нікого вона не рятувала, черговий лікар виконувала свої функції. Рятувалися хто як може...
Антигоцул Показати IP 13 Жовтня 2019 14:31
Це Ви лежачи на дивані бачили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus