USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – перші проблеми з велодоріжками

9 Червня 2015 11:27
Лучани демонтують обмежувачі, щоб безперешкодно заїздити автівками на першу облаштовану у місті велодоріжку.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови 9 червня.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, проведено капітальний ремонт тротуару по проспекту Соборності від Північного ринку до проспекту Молоді із улаштуванням велодоріжки, яка вже є діючою. Внаслідок ремонту обмежили рух і можливість в’їзду легкових автомобілів на доріжку, втім, лучани вже неодноразово демонтували обмежувачі руху, щоб заїжджати на тротуар.

Допомогти вирішити проблему міський голова Микола Романюк закликав керівництво міського УДАІ, зауваживши, що неподалік магазину «Троянда» стовпчики, що обмежували рух «повиривали з живим» та заїжджають на велодоріжку і тротуар.

Надалі для облаштування велодоріжок у Луцьку планують залучати громадських помічників - велолюбителів, які допоможуть контролювати цей процес та давати поради.

Найближчим часом облаштувати велодоріжки планують на вулицях Гнідавській та Данила Галицького, проспектах Відродження, Соборності, Перемоги та Молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ку Показати IP 9 Червня 2015 11:34
коментар було видалено
Перехожий Показати IP 9 Червня 2015 11:38
Мене одне дивує - невже так складно поставити двох мєнтів там, щоб доглядали? Ну вони ж всеодно сидять без діла в більшості!
опа до Перехожий Показати IP 9 Червня 2015 11:41
Достатньо одної відеокамери.
Перехожий до опа Показати IP 9 Червня 2015 11:42
Або так...
Веломаньяк Показати IP 9 Червня 2015 11:40
Козли чотирьохколесні! Я вас як впіймаю за таким ділом то всім яйця повідриваю!!
Децелион до Веломаньяк Показати IP 9 Червня 2015 13:31
А що там ловити??? Заходиш в магазин з гуманітаркою і бєш пикі ,це їхня машина стовбчики виломала щоб мати можливість підїзжати під самі двері.
Анонім Показати IP 9 Червня 2015 11:46
Пропоную велосипедистам при кожній зустрічі автомобіля на цій доріжці просто протертися по ньому торцем педаль. На 3 разі бажання щось там ламати і паркуватись зникне
добряк Показати IP 9 Червня 2015 11:47
шо небудь показуха,в місті дорог нема яма на ямі,а ті що залатали,,,,,,,,,,,,.........куда прокуратура дивиться,невже всі продажні,а може ми українці така нація непотрібна,що неможе самоорганізуватись тоді майбутнього в нас нема
ку до добряк Показати IP 9 Червня 2015 11:55
Ну так і це підстава ламати те, що нормально зроблено, а про націю то я вам скажу, що є таке поняття як менталітет і НІКУДИ ви від нього не дінетесь от і все і хоч кожен день кричіть Україна то Європа доки, вибачте за грубість, **ати там де живете не перестаните, доки не вдовбите собі в голову, що те що на вулиці ВАШЕ, доки замість тупих флешмобів з метровими прапорами не почнете прибирати біля себе та берегти майно міста, ВАШЕЖ МАЙНО, доти і будимо жити і спостерігати от такі речі.
марія Показати IP 9 Червня 2015 12:07
молодець міський голова! пообіцяв - зробив! дуже гарні велодоріжки! дякую. це ще один приклад того, що люди власними руками і рівнем своєї культури псують майно. і влада тут ні до чого! треба навичитися не гадити у себе під носом - це головне!
Всезнайко до марія Показати IP 9 Червня 2015 12:12
Молодець... Додумався ще й на велодоріжках відкат отримати...
ку до Всезнайко до м Показати IP 9 Червня 2015 12:17
А ви його, що за руку зловили? От ще раз повторюсь, МЕНТАЛІТЕТ )))))) "як нічого не робить то с...ка корупціонер все вкрав, а як щось робить то всеодно с....ка корупціонер бо відкати бере", а можна вас запитати? Коли ви будите вважати, що чиновник не корупціонер?
а я вам скажу до ку до Всезнайко до м Показати IP 9 Червня 2015 12:35
коли чиновник буде середнього класу, і жити буде на свою ЧЕСНО зароблену зарплату
ку до а я вам скажу Показати IP 9 Червня 2015 12:49
А Вам часом не відомо ким був Романюк до мерського крісла?
лучанин до ку до а я вам скажу Показати IP 9 Червня 2015 14:14
комуністом,парторгом
МАся до лучанин Показати IP 9 Червня 2015 21:47
а хіба це погано. Ці люди пройшли хорошу школу. там вчилои як працювати. А нині рвуться до влади бездарі, які навіть не знають як працювати. Гузь, Лапін, Климчук - та ці кадри тільки гроші в лчах бачать
мнс Показати IP 9 Червня 2015 15:36
Побачите де стовпчики будуть, не дай Боже, коли треба буде пожежній машині туди заїхати. Самі ж комунальники і видиратимуть їх руками. і взагалі, на мою думку, тупо спочатку давати дозволи людям облаштовувати магазини та офіси, а потім перекривати до них заїзд. велодоріжки мають бути вздовж проїжджої частини і не з бруківки, по можливості з зеленою лінією безпеки, а не на тротуарі, де люди ідуть. тобто від велодоріжок тут, нажаль, лише назва. Не можуть люди з совком в голові зробити добре те, чого не розуміють і крапка. Хоч і наміри мабуть мали відносно добрі....
Богдан Показати IP 9 Червня 2015 16:39
Асфальтове покриття не таке довговічне як бруківка. Якщо є можливість зробити велодоріжку на тротуарі, а на проїзній частині немає, тому що вона і так вузька, то наноситься розмітка і люди привчаються не ходити там, де їздять велосипеди. Якщо вдасться зробити велодоріжки на Гнідавській - і водії, і велосипедисти тільки зрадіють, тому що проїзд по мостах дуже небезпечний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus