USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку поспішають завершити асфальтування проспекту

8 Жовтня 2014 18:18
Працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” продовжують здійснювати ремонти доріг - уже заасфальтували дорожнє покриття по проспекту Соборності від Північного ринку до площі перед РАГСом. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

На цьому відрізку дороги укладено щебенево-мастиковий асфальтобетон. Зараз встановлюють зливові решітки, каналізаційні люки, бордюри, облаштовують пішохідні переходи. У планах до кінця цього року — здійснити капітальний ремонт проспекту Соборності аж до гіпермаркету Там-Там.



Окрім цього, уже завершується асфальтування вулиці Запорізької протяжністю до 90 м, що раніше була ґрунтовою. Дорогу розширили до 4, 5 м. Роботи виконували працівники ДПМК.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 8 Жовтня 2014 18:22
Похвально! Дуже сподіваємся, що робота якісна, і через рік чиновникам не доведеться знову шукати і "освоювати" мільйони на ремонт цих же доріг.
СЛАВУТИЧ Показати IP 8 Жовтня 2014 18:28
МОЛОДЦІ, НАРЕШТІ! А ВІД СОБОРНОСТІ НА ВУЛ.ВОЇНІВ ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ ПОВЕРНУТЬ? ТАМ У ЖИТЛОВИЙ ДВІР ДОРОГА ВБИТА.ЗРОБІТЬ,БУДЬ ЛАСКА.
Serg Показати IP 9 Жовтня 2014 09:34
Уря! Уря! Уряяяяяяяяяяяяяяяяяя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus