USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку привітали тих, хто робить місто затишним

16 Березня 2018 18:19
Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відбулися в Палаці культури Луцька.

Вітаючи з професійним днем, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що працівникам цієї сфери мало дякують, більше нарікають, та це люди, які роблять комфорт у місті для кожного лучанина.

«Від себе особисто, від керівництва міської ради, депутатського корпусу, від всіх лучан висловлюю слова вдячності за копітку роботу, щоб всім нам було комфортно, щоб ми пишалися чистотою і красою міста. Лучани часто помічають вашу роботу тільки тоді, коли відбувається якийсь збій, поломка й питають де комунальники, але коли не згадують, то це означає, що все виконується вчасно та якісно. Щодня ви вирішуєте безліч проблем, тому дякую за вашу відданість і любов до Луцька», - звернувся Григорій Пустовіт.
Однією з головних проблем у цій сфері, вважає перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, є застаріла матеріально-технічна база, над оновленням якої зараз і працюють.

«Вітаю наших колег, людей, роботу яких здебільшого не видно, але вони працюють і вночі, і на світанку, і вдень, і ввечері. Вони щодня слідкують за тим, щоб місто було охайним, чистим, прибраним, навіть попри те, що слова вдячності у їхню сторону звучать вкрай рідко. На сьогодні ми бачимо, що досі залишається проблемним питання застарілої матеріально-технічної бази, тому ми працюємо щодо закупівлі нової техніки на довготривалий час служби з різноманітним навісним обладнанням для широким функціональних можливостей», - розповів Григорій Недопад.
Серед тих, хто приймав вітання й головний комунальник Луцька - директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

«За останні роки нам вдалося поліпшити санітарний стан міста. Зараз активно працюємо щодо роздільного сміттєзбору, встановлюємо як великі, так і малі смітники. От, торік ми встановили 260 нових урн. Пригадайте, раніше так полюбляли жартувати, що «зійшов сніг – зійшли і дороги». Цього року все зовсім не так, адже постійно у цьому напрямку проводиться якісна робота, менше ям на вулицях міста. Окрім цього використовуємо сучасні технології – робимо в місті пластикову розмітку. Навіть після зими вона є, що важливо для безпеки на дорогах і економії бюджетних коштів. На озеленення велика увага звертається, ілюмінації нові встановили», - каже Юрій Крась.
Насамкінець, тим, хто найвідданіше працював цілий рік, вручили відзнаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ната Показати IP 18 Березня 2018 22:37
А чого ж представників побутового обслуговування не запросили, не вшанували?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus